"Mora na lečenje, ona je rizična za decu!" Gagijeva sestra Nadica brutalno o Anabeli!

Udarila na bivšu snajku!

Zadruga
Foto: Printscreen

Nađa i Adam Đogani ove noći nalaze se u Šimanovcima gde bodre Gagija Đoganija u superfinalu “Zadruge 3”.

Njih dvoje osvrnuli su se na učešće svog brata, odnosno strica, u rijalitiju, ali i na jučerašnju njegovu svađu sa bivšom ženom Anabelom Atijas.

Zadruga
Foto: Printscreen

- Video sam da ga je nazvala ubicom. Koga je ubio? Opet laž. Baš me razočarala, koliko sam je voleo, sad nemam nikakvo osećanje. Da se tako ponaša prema nekome ko je bio uz nju 20 godina. Jedno pitanje samo za nju "Zašto to nije odmah ostavila, nego sada na televiziji". Ali dobro, daj Bože neka pobedi, samo da se mane porodice Đogani i da ostavi sve nas na miru. Uvela je mog tatu, mamu, ja sam došao u takvu situaciju da dođem i pitam tetku, tatu, da li je sve istina. Jedna je velika pobeda za Gagija što se promenio, što je ostavio sve poroke, što je pozitivan lik i ona nije mogla to da podnese. Kad je Gagi nesrećan, ona je srećna i obrnuto. Ona ne može da podnese da narod voli Gagija - rekao je Adam.

- Sami ste videli da nije tačno da je mrzimo, nikad mržnja nije postojala. Verovatno svoju mržnju, bes prebaci na nas. Mi smo uvek bili u dobrim odnosima. Odakle joj sad sve da iznosi da se mi svađamo, da mrzimo nju, to je laž. Što Adam kaže, svoje nezadovoljstvo pokazuje na ovaj način. Ona je ušla da joj bude lakše, ali ne vidim da joj je lakše. Okej, ušla je, rekla šta je imala, ali neka bude zdrava. Ali ona je još gore. Ono što je uradila, svađa, ono stvarno treba da ide na lečenje, što pre da ide. Ona je rizična za svoju decu i za okolinu - rekla je Gagijeva sestra Nađa.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi