PRIJAVILA GA POLICIJI ZBOG UCENE?! Najžešći okršaj Čolaka i Ivane Krunić usred emisije uživo: Voditeljka nije mogla da ih obuzda! (VIDEO)

Svađa ostavila sve bez reči!

Bane Čolak
 Foto: Alo!

Ivana Krunić i Bane Čolak su se sukobili večeras u emisji uživo. Krunićka ga je optužila da šalje poruke sa lažnog profila njenom bivšem dečku, što je pokrenulo haos u studiju.

- Mi smo pričali ispod jorgana, ja sam mu rekla da se plašim da ga Mensur ne diskvalifikuje, a on je meni rekao: "Njega samo ja mogu da diskvalifikujem" - rekla je Ivana.

- Ona je meni konstatno dobacivala na "Zadrugoviziji", Matora će da potvrdi - rekao je Čolak, a onda je pozvao Matoru.

- Jeste, jela g***a stalno nešto. Hteo ne hteo ti ćeš uvek izmišljati nešto, ja ti ovo potvrđujem. Ja sam sedela između vas, stalno je dobacivala i mumlala nešto - rekla je Matora.

Zadruga 3
Foto: Printscreen/You Tube

- Ja sam morala da odgovorim kad on meni dobacuje. Samo ću reći, ko šalje poruke sa lažnih profila i preti i ucenjuje mog bivšeg dečka? Za tog dečka zna samo moja drugarica, mama i on - istakla je Krunićeva.

- Ko te uznemirava, što ne prijaviš u policiju? - pitao je Bane.

- Prijavila sam - rekla je ona.

Malo posle ovoga u javnost su isplivale poruke o kojima je Ivana pričala.

Zadruga 3
Foto: Printscreen/You Tube

- Je l' znaš da Bane zna sve o tebi i nije mu cilj da tebe ukanali, ali moraće izgleda. Mi želimo njoj da vratimo ista s***a koja je ona pravila njemu. Znamo za sve sa kim je bila, znamo sve o tebi, o Bijeljini, o tvom statusu... Ti vidi je l' ti je bolje da nam odgovoriš i napravimo dogovor ili u prvoj emisiji "Narod pita" da Bane kaže sve što ima... Sam odluči, majstore! I naravno, sve ostaje među nama - glasile su ucene upučene bivšem dečku Ivane Krunić, koja je za ovo optužila Baneta.

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Mate
  07/07/2020 - 10:58
  Bane se pokazuje kao sve losiji covek. Cak mu i voditeljka nije dobra. Sisao sa brda.
  • Vanja @Mate
   07/07/2020 - 17:08
   A sto se po tebi pokazao kao los covek sto govori istinu .A nju uporno produkcija pokusava da pere od svojih sopstvenih gluposti ..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA