Zadruga
Foto:Instagram printscreen
Zadruga

Foto:Instagram printscreen

Foto:Instagram printscreen

Pre nekoliko dana uživo u emisiji imali smo priliku da gledamo raskid između Jovane Tomašević Matore i njene devojke Sanje Stanković.

Za one koji nisu upoznati, Sanja je raskinula sa Matorom zbog toga što je nastavila svoje druženje sa Lunom Đogani, iako joj je Sanja nekoliko puta sugerisala da to ne radi, jer ona smatra da Matora gaji izvesna osećanja prema Đoganijevoj.

Sanja se danas uključila uživo na Instagramu i tom prilikom je odgovorila na pitanja koja se odnose na njenu vezu i odnos sa Matorom.

- Ništa mi ne ide u životu, pa ni ovaj lajv. Šta ćemo da radimo? Za sve koji me pitaju, ne, ne ulazim u "Zadrugu" i nisam više u vezi - pitala se Sanja.

- Ponovljena greška, nije greška, već odluka. Ne plašim se da uđem u Zadrugu - rekla je ona.

-Pitali su me da li sam trudna - rekla je Stankovićeva.

- Ne nisam trudna ljudi, nisam trudna. Kako sam mogla da idem na intervenciju, ako sam trudna. Pokušala sam da uradim obraščiće, jastučiće koje sam dobila i gornju usnu, ali još ne vidim efekat jer sam natečena - rekla je Sanja.

- Operisala sam usnu zbog onoga što sam stavila kada sam bila mlada i luda. Nemojte da stavljate polimer, jako je loš, bolje koristite svoje salo, ako korigujete usta - rekla je ona.

Zadruga

Foto: Youtube printscreen

Foto: Youtube printscreen

 - Da li ćeš razgovarati sa Matorom kada izađe - neko je pitao.

- Ako nastavi da me pljuje ovako, sigurno neću - rekla je ona, a njen i Matorin razgovor je postao hit i ušao u trending.

- To je katastrofa, eto, prava katastrofa - rekla je ona.

- Da li živiš u zajedničkom stanju, gde si živela sa Matorom - glasilo je pitanje.

- Ne, ne živim, imala sam problema sa manijakom, zato sam otišla, sada sam na bezbednom - rekla je Sanja.

- Šta planiraš kada prođe korona - glasilo je pitanje.

- Planiram da me nema, odlazim iz Srbije, putujem, neće me biti. U avgustu sigurno sa mamom idem u Grčku za njen rođendan - rekla je Sanja.

Sanja i Matora

Alo!

Foto: Alo!

- Vratićeš se ti Matoroj kada ti nestane para - neko je prokomentarisao.

- Ma nemoj!? Ja sam jedina devojka koja joj nije uzimala novac. Ona je pre ulaska kupila stan i svaki dinar uložila u taj stan. Sve su joj devojke uzimale novac, a ja sam joj pomogla da se skući. Ne bi se skućila bez mene - rekla je Sanja.