Nataša Radan
Instagram/printscreen
Nataša Radan

Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen

Tokom učešća Nataše Radan u rijaliti programu "Zadruga" koji obara sve rekorde gledanosti, ovu sada već bivšu zadrugarku često su povezivali sa pevačem Amarom Giletom.

Iako je Nataša često govorila kako su oni samo prijatelji, Bane Čolak je u proteklim mesecima tokom jednog sastanka izneo informaciju da je navodno pevač Amar Gile Jašarspahić "zabranio" Nataši Radan da se druži sa njim i da su Amar i ona planirali da letuju zajedno, što je sve Leskovčanka tada demantovala.

Amar Gile Jašarspahić

Printskrin Clip.rs

Foto: Printskrin Clip.rs

Ovoga puta, nakon što je izašla sa imanja u Šimanovcima, Nataša Radan je odlučila javno da se oglasi na svom Instagram nalogu i tom prilikom istakla da nikada nije imala intimne odnose sa Amarom, kao i da smatra da ona nije kriva za njegov razvod o čemu se nagađalo u proteklom periodu.

Amar Gile i Nataša Radan

Screenshot Instagram story

 Foto: Screenshot Instagram story

- Nemam živaca, niti mi pada na pamet da odgovaram svima pojedinačno na optužbe oko propasti nečijeg braka! Ne smatram da sam razlog Giletovog razvoda, jer kao što sam već bezbroj puta rekla nisam nikakve intimne odnose imala sa njim. Tako da skinite mi se sa grbače - napisala je Nataša Radan.

Nataša Radan

Instagram/printscreen

 Foto: Instagram/printscreen