Bora Santana
Printscreen/instagram
Bora Santana

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Bora Santana koji je uhapšen pre pet dana kada je pokušao da pređe granicu i uđe u Republisku Srpsku, a nakon toga pušten, otkrio je zbog čega je završio iza rešetaka.

"Nalazim se na poternici, tako da nisam mogao da pređem granicu. Niko mi ništa nije rekao, samo mi je oduzet telefon, a ja sam sproveden u zatvor. Imao sam mogućnost da okrenem oca i kažem mu gde se nalazim i da mi hitno pošalju advokata", počeo je priču Bora, pa nastavio:

Bora Santana

Pink

Foto: Pink

"Dva dana sam bio u pritvorskoj ćeliji sa teškim robijašima i to bez hrane i vode. Mnogo mi je bilo loše, em ne znam zbog čega sam na poternici, em sam sa tim ljudima koji su me pomalo plašili. Molio sam Boga da mi pomoć stigne što pre jer sam već toliko očajavao i padao u depresiju."

Rekli su mi da ću ostati u pritvoru 30 dana. Srušio mi se ceo svet. Posle dva dana mi je stigao advokat i rekao da kako policija već dve godine pokušava da mi uruči poziv, ali me nisu pronašli pa sam zato bio na poternici. To je tužba neke žene koja je fan Mace Diskrecije, gde se navodi da sam ja pretio Maci", dodao je Santana za "Star" prenose mediji.

Bora Santana

G.T./Alo.rs

Foto: G.T./Alo.rs

"Niti sam u lošim odnosima sa Macom niti bilo šta. Ona me je zvala prošle godine kada mi je baka umrla, ja sam njoj čestitao rođendan, tako da među nama nema nikakve mržnje. Kako sam razumeo, policija treba da kontaktira Macu, pa da ona bude svedok na sudu i da kaže da joj nisam pretio kako bih bio oslobođen tužbe. Šta će biti dalje, pojma nemam. I dalje sam u šoku", zaključio je Santana.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

cacanin

04.09.2020 00:16

Pa toliko puta si pretio batinama i krimi drugarima da smo pomislili da je Bora ono baš mafija, a u stvari zec najobičniji...