Osman Kristijan
YouTube/Printscreen/Alo.rs
Osman Kristijan

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

Osman Karić je otac učesnika Zadruge 3, Stefana Karića, mada je javnosti poznat i mnogo ranije. Iako je trenutno poznatiji kao strastveni gledalac Zadruge, malo je poznato da je Osman Karić nekada bio "opasan momak" i da je harao Beogradom, ali i to da je on jedini koji je uspeo da u tuči pobedi Kristijana Golubovića.

Na fejsbuk grupi Legende devedesetih osvanula je priča o Kristijanovom i Osmanovom sukobu koji se dogodio krajem osamdesetih, a koji se godinama potom prepričavao. Prenosimo vam opis koji je napisan ispod fotografije:

Ovo je Osman o čijoj se tuči sa Kristijanom koja se desila krajem osamdesetih i danas priča. Osman Oki Karić bio je mangup sa Zvezdare. Kako je i sam Kristijan priznao, iako nije bio krupan, Osman je bio jedan od najsrčanijih i najhrabrijih Zvezdaraca, brz, okretan i neobično snažan iako sitnije građe. Bio je neustrašiv i nije imao problem da stane na crtu bilo kome. Okija su svi Zvezdarci poznavali i gotivili, pogotovo zbog njegovog oca koji je bio poznat i poštovan u tom kraju. Kada je Kristijan sa Zvezdare prešao na Voždovac i priključio se Kneletovoj i Žapčevoj ekipi, došao je u sukob sa svojim starim krajem. Kristijan je imao običaj da dolazi na bazen Olimp na Zvezdari sa Kneletom, koji je voleo da skače "dasku" sa skakaonice, kako bi, po Kristijanovim rečima, pokazao Zvezdarcima koliko je izdržljiv i da je jači od svakog udarca koji bi mu oni naneli. Jednom prilikom se Kristijan zakačio na Olimpu sa Osmanom i došlo je do tuče.

Nakon toga je ceo grad počeo da bruji o tome kako je Osman pretukao Kristijana. Kako kaže Kiki, to je fizički nemoguće jer je Osman znatno niži od njega (Kristijan kaže da je Oki visok 153cm, a oni koji poznaju Osmana kažu da je visok oko 170cm, što opet znači da je Kristijan bio viši dvadesetak centimetara). Po Kristijanovoj priči, dok je on Okija udarao odozgo, Osman je uspeo da se podvuče ispod njega, uhvati ga za noge, povuče i obori, nakon čega su ih stariji momci razdvojili.

Komentari (4)

Вук

24.05.2020 17:41

Кристијан, Је обична цепаница која је увукла мајку у трговину дрогом. Е по томе је једини у подземљу Београда.

Osman sisa

24.05.2020 22:35

Osman karic je indijanac i bezbankovic , nama na zvezdari sluzi za podsmeh i sprdnju.

Berliner

25.05.2020 10:32

Obrni, okreni - sljam i olos...

fantom

26.05.2020 10:10

Bulbulder najjaci kraj!!!