SVI DETALJI Ovako je Iva uspela da pobedi porodicu Đogani! Grgurićeva progovorila o odnosu sa Popovićem i političarima

Setila se i bivšeg partnera i zarobljeništva koje je preživela

 

Iva Grgurić
Foto: Printscreen

Iva Grgurić je pobednica Zadruge 3, što je bilo veliko iznenađenje, a Hrvatica je za deset meseci izgleda stekla fanove iako nije ni pevačica, mada to želi da postane, ni glumica, ni sportista.

Čime je ona osvojila publiku i naterala ih da glasaju za nju?

Po ulasku u “Zadrugu” Iva je, tokom predstavljanja, izjavila da “nema konkurenciju”, da je izuzetno komunikativna i druželjubiva, te da u rijaliti ulazi kako bi “podigla prašinu”. Tom prilikom je istakla da joj je hobi jahanje i da voli da bude u centru pažnje. Svoje učešće u rijalitiju smatra “prečicom za blistavu i kvalitetnu budućnost”.

Iva Grgurić
Foto: Alo! / Dejan Briza

Na početku rijalitija pokazivala je interesovanje za Vladimira Tomovića, ali se ubrzo obrela u zagrljaju Stefana Karića. Javnost je brujala o noći koju su, nakon jedne žurke, proveli ispod pokrivača u vreloj akciji nakon čega je ona ustala, skinula jorgan i oboje obrisala vlažnim maramicama. Ispostaviće se kasnije, da je veza sa Karićem bila promašaj.

Iva se ubrzo smuvala sa Filipom Đukićem pa je javnost fokus prebacila na taj odnos, pun turbulencija ali koji je opstao do kraja. Iva je u rijalitiju otkrila i da je od kuće otišla kada joj je bilo 19 godina. Prvo se zaposlila na jednoj farmi gde je decu sa posebnim potrebama podučavala jahanju. Tada joj je iskrsla prilika da se sezonski zaposli na moru, pa je napustila taj posao i otputovala na Jadran. Međutim, posao nije dobila, te se zaposlila kao hostesa na Zrću u Novalji.

Iva Grgurić
Foto: Alo! / Dejan Briza

Hrvatska je brujala o njenoj bliskosti sa tamošnjim biznismenom Marijanom Šarićem, ali i o glasinama da je navodno bila u vezi sa Marinkom, sinom bosanskohercegovačkog biznismena Ivice Zovka. Ubrzo će se ispostaviti da su prva pisanja bila tačna, kada je progovorila o vezi sa 40 godina starijim Šarićem, koji ju je finansirao. Ona je ispričala da je bila njegova zarobljenica.

Ivu su povezivali sa Sašom Popovićem, nakon što se pojavila fotografija na kojoj su zajedno, ali je čelnik “Granda” demantovao.

Ovo bi “ukratko” bilo sve o pobednici rijalitija koja je imala više od 41 odsto ukupnih glasova, koja smatra da njena priča treba da bude primer mladim ljudima, koji očigledno nisu ni štedeli novac kako bi poslali poruke da baš ona trijumfuje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi