logo
Printscreen
logo

Printscreen

 Foto: Printscreen

Popularan rijaliti “Zadruga 3” završen je pre samo četiri dana. Ipak, već se priča o budućim takmičarima četvrte sezone, koja će početi sa emitovanjem u septembru.

Nakon Kristijana Golubovića i Mikija Đuričića koji su potpisali ugovor za ulazak u pomenuti rijalitiji, došli smo do saznanja ko će se sa njima naći u Beloj kući.

Jedan od novih učesnika “Zadruge” biće bivši košarkaš Vasilije Ilić. On je nekada bio sportista, a u poslednje vreme se posvetio svojoj muzičkoj karijeri i želi posle rijalitija da se afirmiše kao pop pevač.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Василије Илић (@vasko223) on Feb 17, 2019 at 11:02am PST

Medije je zanimalo da li ovaj budući zadrugar možda zna neke bivše učesnike ovog rijalitija:

- Znam Đeksona, Minu, to su mi drugari. Upoznao sam Vojketa, Saru i Filipa Reljića, Filipa Đukića. Inače, Sarina mama Indira i moj tata su prijatelji iz detinjstva - otkrio je budući zadrugar, a kako će se pokazati pred svetlima i kamerama Bele kuće, ostaje da vidimo.

Pored Vasilija, u ovaj rijaliti ući će i pevačica Ivana Šašić, koja se već oprobala u rijalitiju “Farma 6”, 2016. godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Sasic-Estradni Umetnik (@ivanasasic1) on Jun 19, 2020 at 8:06am PDT

Ona je svoje pratioce na društvenim mrežama obavestila o svom ulasku sledećom fotografijom.

Podsetimo, Ivana ima sinove Stefana i Nikolu iz vanbračne zajednice sa austrijskim biznismenom srpskog porekla, a pre tri godine sudbonosno “da” izgovorila je dugogodišnjem partneru Bojanu Simiću.

Pročitajte još:

 

 

Komentari (2)

Stefan

16.07.2020 06:45

Zivece ovaj narod! Nek nam je sa srecom!

srele

16.07.2020 07:08

Dokle više ova zadruga ima li kraja već jednom dosadiste narodu.