Iva Grgurić
ATA Images
Zadruga

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Treća sezona rijalitija "Zadruga 3" definitivno je pomerila sve granice kada je ovakav televizijski format u pitanju. Večeras je nakon 10. turbulentnih meseci proglašen pobednik treće sezone. 

Pobedu je odnela Iva Grgurić sa 41,7%!

Zadruga, pobedik Zadruge3

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Vrata rijalitija su se otvorila 6. septembra prošle godine, a u Imaginarijum se te noći uselilo preko 50 takmičara. Tokom cele sezone u pomenutom rijalitiju učestvovalo je preko 80. takmičara. Posle deset meseci igre, skandala, ljubavi, prijateljstva i neprijateljstva, u veliko finale dospelo je samo 15 takmičara.

Zadruga, pobedik Zadruge3

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Njih 15. se borilo za glavnu nagradu od 50.000 evra, a to su bili: Ermina Pašović, Lepi Mića, Maja Marinković, Bora Santana, Marko Janjušević Janjuš, Gagi Đogani, Jelena Pešić, Filip Đukić, Marko Miljković, Mensur Ajdarpašić, Tara Simov, Iva Grgurić,  Anabela Atijas, Stefan Karić i Mima Živković.

Treće mesto zauzeo je Mensur Ajdarpašić, dok je drugoplasirani bio Marko Miljković, a kao što smo već rekli ubedljivi pobednik ove sezone je Iva Grgurić!

 

Pročitajte još:

 

 

 

Komentari (2)

Grga Pitić

12.07.2020 07:36

Jeeeee!!

Sanja

12.07.2020 11:11

Bravo za Ivu! Devojka bez imalo mrznje u sebi, sto je narod prepoznao. Ona zaista pleni, a ljudske mizerije poput Djedovica i pekinezera Sopicke, ugusice se u sopstvenom zlu.