Iva Grgurić
E-stock
Iva Grgurić

E-stock

Foto: E-stock

Iva je raširila noge dok je držala telefon i pravila selfi, te je tom prilikom uhvaćeno njeno međunožje.

Pogledajte:

Grgurićeva je pored intimne regije otkrila je za portal Alo.rs da je upoznala roditelje svog dečka Filipa i da su je odmah zavoleli.

- Prihvatili su me i njegovi drugovi i njegovi roditelji, bili smo na ručku. Lana i Zoran su top! Već me svekar i svekrva vole. Moja mama je bila malo skeptična, ali prihvatila je, kad je videla da sam ja srećna. On je poseban. Ja sam u hotelu, on dolazi. Tu sam još nekoliko dana, samo da vidim šta je sa granicom - otkrila je pobednica "Zadruge 3", koja je ispričala da će svog dečka voditi na putovanje:

Iva Grgurić

E-stock

Foto: E-stock

- Normalno da ću ja častiti, ja sam pobednica, neću mi dati da da dinar. Nisam škrta, to što su mi dali taj epitet stipse, to je zato što nisu znali šta mi daju. Ja volim to, uživam i da dobijam poklone, i da dajem, uzajamno da to bude - rekla nam je Iva.

Grgurićeva nam je otkrila da je Đukić jako emotivan i da je plakao kada se sreo sa bratom po izlasku iz rijalitija.

Iva Grgurić

E-stock

Foto: E-stock

- Jeste, on je jako emotivan, iako to ne pokazuje, ja padam na to, on je prosto takav, ja to jako cenim. Poštujem kada muškarci pokažu svoje emocije - istakla je Iva.

Pobednica popularnog TV formata istakla je kako se kaje što se uplela u emotivnu vezu sa Stefanom Karićem, a kompletan intervju sa Ivom Grgurić pogledajte u videu ispod teksta: