Zadrugovizija
printscreen
Zadrugovizija

printscreen

Foto: printscreen

Na večerašnjoj spektakularnoj "Zadrugoviziji", takmičari su nastupali u grupama i pevali duetske pesme. Nakon što se 21 par predstavio na velikoj sceni, prešlo se na glasanje.

Voditelj Ognjen Amidžić i voditeljka Dušica Jakovljević predstavili su i pobednike Fejsbuk glasanja. To su bili Tara Simov i Mateja Matijević, koji su se predstavili pesmom "Biću poznata", grupe Đogani.

Njih dvoje su se oduševili kada su saznali da su dobili podršku milionskog auditorijuma i kada su čuli koju su nagradu dobili: dva bademantila, dva peškira, boks cigareta, 1.000 dinara i poklon od Sanje Stanković - haljinu.

Zadrugovizija

Screenshot

 Foto: Screenshot

Veliki pozdrav i za Sanju i za našu podršku, hvala gledaocima. Hvala svima - rekla je Marora.

- Hvala mnogo svima - rekao je Mateja.

Nakon toga je voditelj Ognjen Amidžić uzeo je kovertu u ruke i pročitao kako je glasala publika na Instagram profilu rijaliti programa koji prate mnogobrojni korisnici ove društvene mreže.

Istagram pobednici su Stefan Karić i Iva Grgurić - rekao je Ognjen Amidžić rezultate glasova.

Iva i Stefan su kao nagrade dobili dva mantila, dva peškira, prekrivač, obuću, boks cigareta i hiljadu dinara. Ovi zadrugari zahvalili su se svima koji su glasali za njih. Inače, tokom njihovog nastupa, Stefan i Iva su se poljubili.

Zadrugovizija

Screenshot

Foto: Screenshot

- Hvala svima koji su glasali za nas. Pozdrav za moju porodicu - govorio je Stefan Karić.

- Želim se svima zahvaliti. Izgleda da i mi imamo veliku podršku. Hvala svima koji su glasali. Pozdrav mojoj porodici - rekla je Iva.

Novinari u studiju saopštili su kako je koja redakcija glasala. Ubedljivo najviše glasova u ovoj kategoriji osvojili su Matora i Filip. Oni su na kraju glasanja imali ukupno 86 bodova. Ovi zadrugari dobili su 2.000 dinara, dva mantila, dva peškira, prekrivač, boks cigareta.

Zadrugovizija

Screenshot

Foto: Screenshot

Ja ovo nisam očekivao. Ovo mi je prva pobeda na Zadrugoviziji - rekao je Đukić, a Matora je poručila: "Hvala svima"

Nakon što je podeljena nagrada novinarskog žirija, kao i proglašeni pobednici Fejsbuk i Instagram glasanja, stručni žiri je krenuo da iznosi svoj sud i da deli poene na večerašnjoj "Zadrugoviziji".

Ivana Krunić i Mirko Gavrić poveli su na samom početku glasanja, a taj trend se nastavio, pa su oni na kraju i pobedili. Njih dvoje su dobili 5.000 dinara, dva badementila, dva peškira, dva prekrivača, dve čokolade, paket piva i boks cigareta.

Zadrugovizija

Screenshot

Foto: Screenshot

- Hvala! - prokomentarisali su kratko Ivana i Mirko.

 

Glavnu nagradu, pobedu od SMS glasanja, osvojili su Gagi Đogani i Ermina Pašović.

Zadruga 3

Screenshot

Foto: Screenshot