PUK'O K'O ZVEČKA Poligraf otkrio sve detalje bludničenja Maje Marinković i Janjuša! (FOTO/VIDEO)

Nema više tajni!

Janjuš
Foto: YouTube/Printscreen

Zadrugari su sinoć prisustvovali poligrafskom ispitivanju Maje Marinković, koja je odlučila da otkrije sve o preljubi sa Markom Janjuševićem Janjušem. O čitavoj aferi otkrivene su sve nedoumice. Maja je tačno odgovorila na neka pitanja, dok je na neka, kako je pokazao poligraf, slagala.

Darko Tanasijević
Foto: YouTube/Printscreen

Jedno od pitanja u večerašnjoj emisiji glasilo je: "Da li poligrafom želiš da dokažeš Janjušu ljubav koju osećaš prema njemu".

Maja Marinković je odgovorila potvrdno, a ispostavilo se da govori istinu.

Naredno pitanje glasilo je - Da li ste se osim u gadroberu ljubili i na drugim mestima? - Maja je potvrdno odgovorila, što je poligraf prepoznao kao istinu.

Maja Janjuš
Foto: YouTube/Printscreen

Naredno pitanje na koje je Marinkovićeva odgovorila glasilo je - Da li bi se udala za Janjuša kada bi te zaprosio? - Maja je negativno odgovorila na pitanje, a poligraf je prepoznao kao laž.

"Da li si imala s*ks sa Janjušem" glasilo je naredno pitanje za Maju Marinković. Ona je rekla da nije imala s*ks, a poligraf je pokazao da je slagala.

Sledeće pitanje na poligrafu Maje Marinković glasilo je: "Da li si se više puta ljubila sa Janjušem?".

Janjuš
Foto: YouTube/Printscreen

Maja je potvrdno odgovorila na ovo pitanje, a poligraf je prepoznao kao istinu.

Voditelj Darko Tanasijević najavio je i naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Majin trenutak istine", a ono je glasilo: "Da li stvarno voliš Janjuša".

Maja Janjuš
Foto: YouTube/Printscreen

Maja Marinković je odgovorila potvrdno, a poligraf je pokazao da je i ovaj odgovor bio istinit.

Osmo pitanje glasilo je - Da li si zaljubljena u Janjuša? - na šta je Maja potvrdno odgovorila, a poligraf je prepoznao odgovor kao istinit. Oko ovog pitanja i odgovora nije bilo polemike, a zadrugari su samo prokomentarisali da su znali da je njen odgovor istinit!

"Da li si iskreno verovala u sve što se dešava između tebe i Janjuša" bilo je sledeće pitanje za Maju Marinković. Ona je odgovorila "Da", a poligraf je pokazao da je odgovor lažan.

Voditelj Darko Tanasijević najavio je i sledeće pitanje u večerašnjoj emisiji "Majin trenutak istine", a ono je glasilo: "Da li ti je Janjuš obećao da će ostaviti ženu zbog tebe".

Maja je odgovorila potvrdno, a ispostavilo se da je odgovor lažan.

Janjuš
Foto: YouTube/Printscreen

Naredno pitanje bilo je - Da li poligrafom želiš da navedeš Janjuševu ženu da se razvede, da bi bio sa tobom? - Maja je negirala pitanja, a poligraf je prepoznao odgovor kao istinu.

Sledeće pitanje na poligrafu Maje Marinković glasilo je: "Da li je Janjuš bio taj koji je prvi krenuo sa intimnim dodirima ka tebi?" - Maja je potvrdno odgovorila na pitanje, a poligraf je prepoznao kao istinu.

Januš
Foto: YouTube/Printscreen

Sad više nije ni bitno! Ne sećam se, ali neka bude da jesam, možda jesam, sigurno! Greh svaljujem na sebe, ja to kažem iskreno, sam sam kriv za sve, kada se završi ovo, ja ću reći nešto što sam hteo da kažem, trajaće možda dva, tri minuta moje izlaganje - rekao je Janjuš.

Nisam bila iznenađenja, kada sam osetila simpatije i da su bili pre toga neki poljupci. To se desilo prvi put na zadatku kada smo spavali zajedno. Koliko je kriv i on, kriva sam i ja, jer sam pristala svesno na to. Ali jeste on prvi krenuo, kao što se desilo jutros, posle žurke preko dana! Ja ga volim i ostala sam tu, prvo smo pričali, onda smo legli i onda je krenuo, on je jednostavno neko ko je inicijator toga, što ne opravdava mene, jer sam učestvovala u svemu tome i onda me je pitao tada, on meni ne može da odoli! - dodala je Maja.

Voditelj Darko Tanasijević najavio je i sledeće pitanje u večerašnjoj emisiji "Majin trenutak istine", a ono je glasilo: "Da li je Janjuš svojim dodirima probudio još veća osećanja kod tebe".

Maja Marinković odgovorila je potvrdno, što se ispostavilo kao istina.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: HA
  02/06/2020 - 20:40
  Bludničenje? Šta su onda akcije Mine i Mensura, Dragane i Eda, Karića i Ivane, Ive i Filipa, Lune i Marka? Ovi se ljubili i mazili i to je blud. Ku....la Maja, priča da je u ciklusu i dozvolila je pijanom muškarcu peting? Fuj bre! Taki, gledaš li svoj produkt? Smeje se kao lud na brašno, pa se kao postidi. Gadura.Čeka je Suki, još ovo leto i posle stižu mladje.
 • Korisnik: Njujork
  02/06/2020 - 17:02
  Da li ima neko ozbiljan da pomisli da je ovo pravi poligraf. On se primenjuje u Mup- i ne koristi se u komercijalne svrhe. Ovo je samo rezija produkcije, dobar honorar, glumci. OVO JE SAMO LAZ
 • Korisnik: Mala
  02/06/2020 - 13:30
  I dalje lažiraju poligraf.
 • Korisnik: Kiki
  02/06/2020 - 12:57
  Lažirali i poligraf. U Zadruzi sve je lažno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi