Kristijan Golubović je spreman za borbu
Dejan Briza/Alo
Kristijan Golubović je spreman za borbu

Dejan Briza/Alo

Foto: Dejan Briza/Alo

Naime, nakon što je Stanija demantovala da je abortirala njegovo dete, Golubović je otišao korak dalje, pa je bivšu prijateljicu optužio da se navodno bavi najstarijim zanatom.

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević

Dejan Briza/Alo!

Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević, Foto: Dejan Briza/Alo!

- To što je napisala na svom Instagramu, ona može da priča onim jadnicima i bednicima koji dahću u nju, a ona je meni bila rijaliti prijatelj, mogu reći, a ne neki ljubavni saputnik ili partner - prokomentarisao je Golubović Stanijinu najavu tužbe protiv njega.

Stanija Dobrojević

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Da sebi napravi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubović je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna i da sam abortirala njegovo dete u !"Farmi 6"! On će svoje laži morati da dokaže na sudu - napisala je Stanija na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

12.08.2020 09:44

Nasla krpa zakrpu ! Stanija daleko od ociju muti a robijas proveo vise u zatvoru nego na slobodi za svoje godine - divan neki par !

ccc

12.08.2020 10:20

Koje ponizenje covek dopusta sebi, pa i da je sve istina ili laz, okreni se sebi, porodici, deci! Svaka novina njegove izjave Stanija, pa Stanija...ko ste bre vi u nasim zivotima???