Luna Đogani
Screenshot
Luna Đogani

Screenshot

 Foto: Screenshot

Kao što ste navikli, vaš domaćin će biti Ognjen Nestorović, dok će vas kroz rekapitulaciju nedelje voditi Katarina Nikolić.

Čitava Srbija, a samim tim i poznati, suočavaju se sa nevidljivim neprijateljem koji nastavlja da hara estradom. Sve češće u medijima vidimo imena brojnih javnih ličnosti koje su zaražene virusom Kovid – 19 ili koje su ga preležale: Svetlana Ceca Ražnatović, Veljko Ražnatović, Marina Visković, Novak i Jelena Đoković, Viktor i Aleksandra Troicki, samo su neki od poznatih koji su javno priznali da su oboleli od koronavirusa.

Ceca i Veljko

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Ove nedelje, ekipa emisije “Premijera – Vikend specijal” razgovaraće sa svim poznatima koji su savladali koronavirus, ali i sa onima čija borba i dalje traje.

Hapšenje Tijane Maksimović, poznatije kao Tijana Ajfon, zbog optužbi da se bavila elitnom prostitucijom, pokrenulo je brojne diskusije, a javnost je uzburkala i promocija knjige Jasmine Ane, koja nosi naziv “Elitna prostitutka”, a koja govori o poevačici koja se bavila najstarijim zanatom. Godinama su se mnogi bavili ovom pojavom, a ipak, čini se da je elitna prostitucija i dalje tabu tema u Srbiji. O ovoj pojavi i tome ko su prodavačice ljubavi u Srbiji, govoriće dobro informisani sagovornici u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Tijana Ajfon

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

Zbog toga što je čak 80 osto zaraženih iz Beograda, Krizni štab doneo je nove mere – osim toga što je obavezno nošenje maski u zatvorenim prostorima, klubovi u prestonici će u naredne dve nedelje radiri samo od šest ujutru do 23 časa. Zatvaranje klubova znači i to da estradne zvezde viđe neće moći da nastupaju. Šta nove mere donose pevačicama, pevačima, ali i glumcima i ostalim javnim ličnostima, saznaćete ove nedelje na TV Pink.

Takođe, zbog pandemije koronavirusa, odlazak na letovanje je za mnoge nemoguć. S obzirom na to da smo ušli u drugi mesec leta, za vas emisija “Premijera – Vikend specijal” istražuje da li će i gde letovati poznati.

Luna Đogani

Masanori Jošida / Alo!

Foto: Masanori Jošida / Alo!

Pročitajte još:

 

Komentari (1)

Veca

04.07.2020 20:40

Šta ima da pokaže što nije već pokazala.