Miljana i Zola
printscreen
 
Foto: Screenshoot Youtube

I ovog septembra, kao i prethodna dva, počela je nova sezona rijalitija "Zadruga". Kroz velelepno imanje i Belu kuću je prošlo mnogo zadrugara - neki od njih su podigli veliku prašinu, dok su drugi prošli nezapaženo, ali ono što uvek izazove reakciju javnosti su se*sualni odnosi među učesnicima. 

Prvi se*s pao je već nakon samo 20 dana od početka rijalitija. 

Naime, te nedelje su potrčci bili Milica Kemez i Filip Đukić, a u izolaciji su se strasno ljubili i razmenjivali nežnosti, pa je u jednom trenutku njemu ispao polni organ, a njoj se video deo grudi.

Strasti su se rasplamsale, a ovo dvoje zadrugara su završili ispod pokrivača i krenuli sa vrelom akcijom.

 

To naravno nije bio kraj njihovim intimnim aktivnostima. Ovo dvoje zadrugara smo imali prilike da gledamo mnogo puta tokom njihovih se*sualnih odnosa. 

Naravno, sa ovog spiska se ne može izostaviti najkotroverzniji par i onaj koji je izazavao najveću pažnju javnosti  - Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola. 

 
Foto: Screenshot

Neizostavan deo njihove čudne veze je, svakako, se*s. Miljana je više puta isticala kako se ona ne stidi toga da bude intimna pred kamerama, te da je to nešto sasvim normalno, pa se samim tim nije uzdržavala od pokazivanja užitka tokom vođenja ljubavi sa Zolom. 

Njene uzdahe smo imali prilike da čujemo ubedljivo najviše puta od svih zadrugara, a u nastavku pogledajte jedan od "najvrelijih" odnosa ovo dvoje zadrugara. 

 

Dvadesetjednogodišnja Lea Šekarić, ćerka naše reprezentativke u streljaštvu Jasne Šekarić, je pre ulaska u "Zadrugu" rekla da ima dečka i da je zaljubljena u njega, ali je izgleda vrlo brzo to zaboravila.

Naime, Lea se upustila se u romansu s bivšim manekenom Radetom Lazićem, te ga je jednom prilikom i "ručno zadovoljila". 

 
Foto: Printscreen

Njih dvoje su se prekrili jorganom, a onda je zadrugar u juednom momentu skinuo gaće, pa je mlada streljašica počela da ga zadovoljava. Pogledajte kako je to izgledalo:

 

Kada je Tara Simov bila vođa i tom prilikom odabrala za omiljenu osobu Mateju Matijevića, njih dvoje su u kupatilu hotela imali vrelu akciju.

Tara i Mateja su počeli da razmenjuju nežnosti u krevetu, da bi se, nakon što su se strasti rasplamsale, uputili u kupatilo. Tara je preklila kameru koja je ipak zabeležila uzdahe tokom intimnog odnosa.

 

Odnos između Mine Vrbaški i Vladimira Tomovića je u "Zadruzi 3" vrlo turbulentan. Ipak, jedne noći su završili u istom krevetu i odlučili da se prepuste strastima ispod pokrivača. 

 

Ivana Krunić i Bane Čolak su se trudili da sakriju svoj intimni odnos, ali kamere su usnimile da njih dvoje nikako nisu mirovali ispod pokrivača.

Par koji je poslednjih mesec dana podigao ogromnu prašinu u javnosti su Dragana Mitar i Vladimir Tomović. Zadrugarka koja je još uvek zvanično udata je mnogo puta bila na korak do intimnog odnosa sa Tomovićem. Podsetimo, Dragana je u rijaliti ušla kao devojka Edisa Fetića, koji je javnosti poznat pod nadimkom "Gospodin Torta" iz "Zadruge 2" i koji je takođe oženjen i sa suprugom Zilhom ima troje dece.

 
Foto: Screenshot

Ipak, Dragana i Vladimir su jednom prilikom otišli korak dalje, te su nakon poljubaca oboje skinuli donji veš i prepustili se vreloj akciji. Pogledajte kako je to izgledalo: