logo
Printscreen
logo

Printscreen

Foto: Printscreen
Iva i Filip

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

- Filip je nakon rijalitija "Farma", svaki dinar zarađen spiskao na noćni život, izlaske, alkohol i stvari koje mu nisu služile ničemu. Njegovi roditelji su ga upozorili, da će, ako tako nastavi, završiti kao prosjak, jer ne zna da racionalno troši novac. Kada je ušao u "Zadrugu", video je da može lepo da zaradi od honorara. Načuli smo da je najmanji nedeljni honorar tamo 400 evra, što znači da neko mesečno može da zaradi minimalno 1.600 evra. Filip je motivisan zaradom ponovo ušao u "Zadrugu", jer smatra da je to najbrži način stizanja do keša. - kaže izvor za medije.

Iva i Filip

Youtube/Printscreen

 Foto: Youtube/Printscreen

- Smešno je što ljudi misle da će Iva i Filip opstati napolju. Filip se opkladio jedne večeri, da će ako smuva rekordan broj devojaka i sa jednom opstane do kraja dobiti 10.000 evra kao poklon od lika koji je zainteresovan, za saradnju sa njim oko studija za tetoviranje. Žao mi je ove Hrvatice, na nju se obrušilo sve. Mada, smatram da je ona inteligentna i da se buni i svađa sa njim kada primeti nke nelogičnosti u njegovom ponašanju. - kaže izvor i dodaje:

- Filipu nije bitno koju će da smuva od devojaka, bitno je samo da smuva. Znam pouzdano da se ni za jednu devojku nije cimao, te su svene u kojima plače nas iskreno nasmejale, jer znamo šta je fora i njegov cilj. Ako ne pobedi u opkladi, moraće opet u "Zadrugu 4" - završava izvor.

Komentari (1)

Sanja

27.05.2020 12:22

primetila je Iva da on nju samo kanali...zato je i spomenula bivseg momka-da ne ispadne da je glupo zaljubljena u pijanca i malog svalera....nije Iva glupa,ali da je Filip nestabilan i ovisan o alkoholu -to se vidi