Stanija Kristijan
Printscreen
Stanija Kristijan

Printscreen

Foto: Printscreen
Stanija Dobrojević Kristijan Golubović

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Međutim, izgleda da Kristijan neće biti jedini koji ima nešto protiv Dobrojevićeve i koji je spreman da uđe u sukob sa njom. Naime, dok je Golubović držao lajv, Filip Mijatov se uključio komentarom da će zajedno sa Kristijanom da "zagorčava život" Staniji.

Insta

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Podsetimo, Mijatov je "Zadruge 3" pobegao, ali je već najavio da ulazi od septembra u novu sezonu. I već sada je otkrio da će biti na Kristijanovoj strani u sukobu sa Dobrojevićevom.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Riki

18.08.2020 11:47

...i tako su tukli jednu ženu, a onda sam se ja umešao i pomogao napadačima. Zahvaljujući meni smo je savladali!

Nada

18.08.2020 13:45

Dali je moguce da u Srbiji ne postoje vaznije osobe o kojima se treba pisati vec su to malo,malo ili Stanija - starleta i oronula udavaca ili Kristijan - diler droge i veciti robijas ! Dali su oni primer nasoj deci i dali trebaju od njih uciti ? Razmislite dali je vec dotaknuto dno ?UZAS !

ccc

18.08.2020 18:01

Stanija, ako si pristala da udje gde je i Kristijan, posle tolikih pljuvacina i iznosenja istine-lazi znaci spremna si da 10 mes budes osoba koju ce svi pozivati, pljuvati i blatiti, budes 20 h na nogama, pravdaju i se i objasnjavati sta-kako, onda svaka cast, pa neznam da je koji honorar u pitanju...mislila sam da si ipak malo u vinklu, sama ces videti kako ce ti biti.