ISKRENO O UDAJI ZA 20 GODINA STARIJEG Subotićeva svima začepila usta: "Ne treba mi neko kog ću šetati po kafićima, već ovo!"

Dobila je pitanje i odgovorila svima jednom zauvek

Aleksandra Subotić
Foto: Instagram/Printscreen

Aleksandra Subotić otvorila je dušu o svom budućem suprugu Predragu Raspopoviću Peci.

"Zašto si se udala za čoveka koji je stariji od tebe, imala si da biraš na Instagramu koga hoćeš?", glasilo je pitanje, na koje je Aleksandra dala opširan odgovor:

Aleksandra Subotić
Foto: Instagram/Printscreen

"Još se udala nisam, ali verovatno hoću. Velike su šanse. A kada bih tražila mladoženju po Instagramu, daleko bih dogurala. Završila bih u Tadžikistanu, u haremu. Nebitno, sve se ja ovo šalim, jer mi je dosadno. Ja mnogo volim mog momka/supruga, a isto tako i on mene - godine su najmanje bitne. To što je neko mlad, ne znači da može više da te voli i da ćeš sa njim imati bolju budućnost nego s nekim starijim. Godine su samo broj, ali i životno iskustvo - a meni treba muškarac koji će me voditi kroz život, a ne ja njega šetati za ruku, kroz beogradske kafiće", rekla je Sandra.

Insta
Foto: Instagram/Printscreen

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Jasmina
  09/07/2020 - 21:46
  Bravo dete? Tako razmislja pametna devojka.Ti umes i da volis i da postujes ,kada to neko zasluzi. Budi i dalje razumna i zaljubljena.SRECNO VAM BILO, I SVADBA OBAVEZNO!
 • Korisnik: res
  09/07/2020 - 12:44
  Dobro je da si se na vreme opametila!Poštuj svog čoveka i uživaj sa njim i decom!!Ne trebaju ti fićfirići kao onaj iskomleksirani David!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi