Miljana Kulić
YouTube/Printscreen
Miljana Kulić

YouTube/Printscreen

 Foto: YouTube/Printscreen

Večeras je Milan Milošević ugostio dve pobednice rijaliti programa Zadruga u emisiji "Narod pita". Luna Đogani i Iva Grgurić progovorile su o temama koje zanimaju javnost, a gledaoci su se javljali uživo u program kako bi prokomentarisali njihovo ponašanje u rijalitiju i postavili im neko pitanje.

Miljana Zola

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ja ne podržavam ni jednu, ni drugu, kao ni sebe, jer sam mnogo stvari uradila, na primer, Luna nije upropastila svoj fizički izgled kao ja, jer ja nisam slušala svoju majku, nadam se da će Luna poslušati svoju majku uskoro. Ja sam sinoć to okončala sa Zolom. Ja sam sve vreme od sebe pravila budalu! Ja sam preko svega prelazila i dozvoljavala sve, a pričam za sebe da sam inteligentna, a kritikovala sam Lunu. Ja se učim na svojim greškama. Hitna pomoć je bila ovde u stanu, rekla sam da ne može da spava do 5h svakog dana, on mi je pisao da će biti u igraonici, da se njegova majka raspada. Mami je pozlilo zbog svega što je čula šta je radio, manipulisao je, zvao je ljude, pričao im je svašta, kao i Orozovića što je izmanipulisao. Mene je zvao jedan njegov drug, ja sam rekla da neću dati novac, jer treba mom detetu, da bih mu omogućila bolje sutra. Ja sam pored njega non-stop jela, prelazila preko svega, opraštala. I uvek sam gledala da Željko nema oca, a ni on. Sve je planski uradio, kada sam mu ja rekla da dug neću da mu vratim i da novac koji budem zaradila isključivo trošim na Željka i nekretnine. Slagala sam Pink.rs da sam u drugom stanju, a razlog je njegov ulazak u rijaliti.Sakrio je ličnu kartu, šutirao me je na ulici i pljuvao, zvao je policiju i pričao da ga maltretiram, a sve vreme mi je držao ruke. Janjušu i Orozoviću je tražio novac da mu daju, 2000 evra. Okretao me je protiv majke. Radio je neke nedozvoljene stvari, išao je u kladionicu. Sada je stvarno kraj, neću više prelaziti preko ovoga. Ja nikada nisam bila zanimljiva sa Zolom, ja sam najbolja kada sam sama, kada se ne svađam sa ljudima, kada sam spontana. Kao i Zadruzi 1 što sam najbolja bila. Sada da sam ostala, pored onih scena, isto kao Luna, dno dna, ali videće Luna jednog dana kao što sam i ja videla, kada joj, ne daj Bože desi, ono što se meni sinoć desilo. Hitna je došla i da idem na intervenciju. Ne znam koliko je uzeo od Janjuša, prevario je dečka iz igraonice... Ljude u Nišu je lagao da smo gladni i žedni, da Željko nema šta da jede, da nam mama ne daje novac - ispričalaje Miljana.

Miljana Zola

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pročitajte još:

Komentari (1)

lili

01.08.2020 14:20

Ne zna se ko je gori od njih dvoje! Kakvi su to skorojevići! Sve to treba u rudnik, da radi...A ne, iz rijalitija u rijaliti. Sediš, ležiš, pustiš jezik, jedeš, žurke, bazen, jezero...aman, sve sam ološ. nijedna skoro ne zna jaje da uprži...ni da operu svoj veš. Katastrofa!