Anabela i Ermina
Alo.rs
Anabela i Ermina

Alo.rs

 Foto: Alo.rs

"Šteta što Anabela nije iskrena. Da se ulazi u rijaliti, da se kanali ćerka, prodala ju je. Da je moje dete najgore - ja bih stala uz njega. Dovodila je Lunu do nervnih slomova. Meni je ova žena fenomen", komentarisala je Ermina.

"Koliko si ti dana bila sa svojim detetom?", pitala je Anabela.

Ermina Pašović

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

"Skoro pune tri nedelje!", odgovorila je Ermina.

"Luna mi je rekla da si tužena, žalila mi se", rekla je Anabela.

"A ko je tebi platio poslednju pesmu, hoćemo o tome? Da nije tvoja najbolja drugarica! Dobra ti je bila dok ti je davala!", nadovezala se Pašovićeva.

"Davala je Luni, pitaj nju kome je davala novac!", odbrusila je Anabela.

Ermina Pašović

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

"Prvo je iznela istinu o Gagiju, da bi posle imala opravdanje za sve što je posle radila. Nije mogla da podnese da je Gagi u dobrom svetlu, niti da Marko, Luna i Gagi provode vreme zajedno. Pričaj kako si upoznala Andreja! Koju od svih verzija ćeš ispričati? Čula sam od Gagija da si oduzela čoveka od njegove verenice", objašnjavala je Ermina u "Narod pita".

Pročitajte još:

Komentari (2)

ccc

06.08.2020 12:19

Anabela, svi znamo ko si i sta si, ali za ovaj zenski odron cujemo zadnjih 5-6 meseci, laznu trudnicu, kucnu pomocnicu, domacicu, spletkaru, lazljivica, "dobru cerku", iiii.....

Senija

06.08.2020 23:25

Bravo mila nasa Ermina <3 neka si rekla-reci o svima sve !!! Svi znamo kakva je to porodica...Ermina udji u Z4 i pobijedit ces-samo pricaj bosanski,Bosanci ce te svi podrzati