Zadruga 4
Alo.rs
Zadruga 4

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Pored najvećih imena poput Kristijana Golubovića, Mikija Đuričića, Stanije Dobrojević, Ave Karabatić, porodicae Vasić, Miljane i Marije Kulić, Ivane Šašić, Filipa Mijatova i Ane Korać, naći će i još mnoge poznate ličnosti.

U javnost se sada pojavila kompletan spisak na kome je naznačeno da će se u u rijaliti će se u septembru useliti još jedan bivši košarkaš - Vasilije Ilić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Василије Илић (@vasko223) on Oct 14, 2017 at 9:28am PDT

Vasilije je ranije istakao da poznaje neke od bivših učesnika popularnog rijalitija.

- Znam Đeksona, Minu, to su mi drugari. Upoznao sam Vojketa, Saru i Filipa Reljića, Filipa Đukića. Inače, Sarina mama Indira i moj tata su prijatelji iz detinjstva - rekao je Vasilije za portal "Nema zabranjenih".

U "Zadrugu 4", pored njega ulaze i nekadašnje zvezde "Parova", Kiki Nikolić i Ružica Veljković koja je ubedljivo najveće iznenađenje.

kiki

Printscreen

 Foto: Printscreen

Verujemo da će muškarci uživati dok je budu gledali na malim ekranima, jer je važila za veliku zavodnicu tokom takmičenja u prthodnom rijalitiju.

U rijalitiju će se pojaviti medicinska sestra Ivana Stojanović Boca, za koju se pisalo da ima "kućni snimak" sa jednim od aktuelnih učesnika, Nikolom Orozovićem.

Ružica Veljković

Instagram/ruzicaveljkovic

Foto: Instagram/ruzicaveljkovic

Pročitajte još:

Komentari (2)

sd

10.08.2020 19:00

O ne, Ana opet! Šta će sada cvetić pokazati?

Ivana

10.08.2020 22:06

Ne shvatam poentu upornog guranja jednih te istih likova u svakoj sezoni Zadruge kao i guranja likova iz drugih još glupljih rijalitija. Stvarno ove ljude ne bi gledala ni da me vežete za stolicu.