Mina i Mensur
Youtube/printscreen
Mina i Mensur

Youtube/printscreen

MFoto: Youtube/printscreen

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić definitivno ne znaju šta znači biti u skladnoj vezi. Njih dvoje su se sinoć svađali do ranih jutarnjih časova

Cela "Zadruga" je odjekivala dok su se njih dvoje svađali, a Mensur se nekoliko puta opasno približio Mini i situacija nije bila prijatna.

Oni su svađu nastavili i u izolaciji. Mina ga je molila da joj oprosti.

- Uništila si me, kraj! Ti hoćeš da okreneš situaciju u svoju korist. A ja kad pogrešim, p*čko spavaš po 10 sati - rekao je Mensur.

Mina i Mensur

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Ostavi me na miru. Skloni mi se! Uništen sam! Skloni se! - pričao je Mensur.

- Ne! Molim te! Nemoj molim te ovako! Dođi kod mene, molim te - ubeđivala ga je Mina.

- Pa kod tebe sam! Opet dobijaš šta hoćeš! Opet ti dobijaš! Evo, došao sam! Evo me došao sam! - vikao je Mensur.

- Izvini, molim te! Nećeš me ostaviti? - rekla mu je Mina.

- Kada sam ja tebe ostavio? - izjavio je Mensur.

 

 

Komentari (3)

Maxs

06.04.2020 09:15

Ja nemogu da razumem zene kako mogu da se toliko ponizavaju, pa zar nije nam bog dao mozak da mislimo pa nije ni cudo sto se pojedini iskompleksirani, jadni muskarci izivljavaju. Zenski rode dozovi se pameti imajte malo dostojanstva.

ceca

06.04.2020 12:34

Mama podrzava,"jedinu najiskreniju i pravu ljubav"pa nije ni cudo sto je taj isti momak psuje i otkriva s kim je mama bila u vezi...da je mama malo na +,porazmislila bi i o svom u zivotu dece,sramota,sta joj cerka prezivljava od ovog psihopate uz njenu blagosliv,gadi mi se zena,fujfujfuj

Konfucije

07.04.2020 05:22

Ona premazana svim bojama , i kao iskusni igrac, glumi zrtvu u ovoj vezi, a on glup i naivan pa naseda na njenu igru. Suma sumarum , kao " par " skrecu paznju na sebe i opstaju u rijalitiju. NO , ZA VECINU GLEDAOCA SU SMARACI .NEBITNI.