ULAZE U STUDIO ZA MANJE OD ČETIRI SATA! Večeras haos u "Zadruzi", ukućani nemaju pojma šta im se sprema! Očekuju žurku, a čeka ih iznenađenje!

Biće uzbudljiva noć!

Zadruga ubacivanje
Zadruga ubacivanje, Foto: YouTube/printscreen

 

Kao i svakog utorka i večeras ćete imati priliku da uživate u novoj epizodi emisije Ognjena Amidžića, a njegovi gosti večeras su Kaja Ostojić, Marija Mikić, Kristijan Golubović, Miki Đuričić i Cvija.

Ognjen Amidžić
Foto: YouTube/Printscreen

Kristijan Golubivić je pre nekoliko dana potpisao ugovor za ulazak u "Zadrugu 4" tako da će večeras sigurno biti reči o njegovom novom angažmanu u rijalitiju. Miki Đuričić će u avgustu postati otac jedne devojčice, a da li će večeras otkriti nove detalje iz privatnog života o kojima je do sada ćutao? Ostaje da vidimo.

Odmah nakon toga u Zadruzi sledi žurka, a kako smo ranije danas pisali nakon pandemije koronavirusa, ovo će biti prvo veče da će ukućani imati goste pevače, koji će ih zabavljati. 

Na velelepno imanje večeras stižu pevačica Katarina Grujić i njen kolega Uroš Živković koji će, kako svojim, tako i najvećim hitovima domaće muzike, atmosferu u najgledanijem rijalitiju dovesti do usijanja!

Katarina Grujić
 Foto: Alo.rs

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi