Kristijan i Stanija
Promo
Kristijan i Stanija

Promo

 Foto: Promo

Otkako je izašao iz zatvora Kristijan Golubović ne prestaje da intrigira javnost.

On je potpisao ugovor za ulazak u rijaliti "Zadruga 4", a nakon afere sa Stanijom Dobrojević na "Farmi 6", Kristijan ne krije da mu je supruga otvoreno zabranila drženje sa starletom:

kristijan golubović

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

 - Nikad bolja za ovih sedam godina koliko smo ona i ja zajedno, nikad bolji nije bio odnos. Ona je dosta bila povređena zbog one Farme 6, što sam se ja prevrtao po krevetima. Oženjen status je oženjen, bred Bogom, jednom u crkvi za sva vremena, Ivana je najveća ljubav mog života, ona je jedna žena koju bih poželeo svakom na ovom svetu, majka, svaki dan je hvalim, svaki dan je obasipam emocijama. Ona je kao cvet, ako jednog momenta stanete i ne pokazujete emociju, ona krene da pada i ja moram da dajem dovoljno emocija, jer to i zaslužuje - rekao je Golubović, a onda otkrio kako se ponaša kao tata:

- Ja sam drveni konić, klovan, supermen, u zadnje vreme najviše sam Sunđer Bob. Pre neki dan sam joj pustio heliumske balone, ona ih je iz zgrade pecala, uvek neka nova iznenađenja. Imam nameru da je odvedem na sve destinacije na koje sam vodio mog sina pre polaska u školu, on je prošao preko sto zemalja, nije bio ni svestan - kaže Kristijan.

Kristijan je otkrio i da mu neće biti nikakav problem da boravi po zasluzi i u zadrugarskom zatvoru kao i šta bi predložio Velikom šefu, odnosno čelniku televizije "Pink", Željku Mitroviću:

- Ja sam čak razmišljao da predložim Velikom šefu da ja non-stop budem u zatvoru i da odatle dolazim za crni sto, da napravi jednu ćeliju za mene. Da vide ljudi kako izgleda život u zatvoru, kako se 10 puta tuširam, kako držim svoju posteljinu, kako brišem, kako se hranim, kako razmišljam. To bi bio baš rijaliti u rijalitiju - rekao je Kristijan.

Kristijan Golubović

Printscreen

Kristijan Golubović, Foto: Printscreen