Zoki Šumadinac
YouTube/Printscreen
Zoki Šumadinac

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Naime već mesecima se spekulisalo da su Zoki i bivša zadrugarka Ivana Veštica - Bubnjarka u emotivnoj romansi, kao što je i poznato oni to nisu ni krili. Svi smo mislili da ljubav cveta, Ivana je čak bila i glumica u njegovov novom spotu. Zoki je iznenadio fanove izbacivši sliku sa nepoznatom ženskom osobom u zanosu, gde je napisao:

Zoki Šumadinac

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Nova ljubav, nova ljubav opet moje srce budi - napisao je Zoki.

Ova vest je šokirala fanove, ali i mediji su bili iznenađeni. S obzirom da je Ivana burno i oštro reagovala na svom Instagram storiju mi smo pozvali Ivanu koja nam je rekla da je šokirana onim što je videla.

- Mi smo se jako bili zbližili i bilo nam je lepo, ali dotični pre nedelju dana mi je rekao da ima jako puno posla i obaveza, i da zbog toga nećemo se jedno vreme viđati. Ja sam ga podržala, jel znam da puno radi - rekla je Ivana za naš portal, pa dodala:

Kada sam videla njegovu objavu, zaista sam ostala bez teksta. Zvala sam ga juče više puta, ali se ne javlja skot. Kad ga budem videla prvi put ne znam kako ću reagovati.

Zoki Šumadinac

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Pozvali smo i Zokija za komentar, ali on kao i uvek misteriozno odgovori pa fanove ostavi u razmišljanju.

- Srcu se ne može komandovati šta koga i koliko - kroz osmeh nam je Zoki odgovorio.

U pozadini se čuo ženski glas tik uz njega, kada je primetio da ga mi čujemo prekinuo je vezu. Kako će se završiti ovaj ljubavni trougao niko ne zna.

Zoki Šumadinac

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

Znamo samo da Ivana planira pakleni osvetu!

Pročitajte još:

Komentari (1)

res

27.08.2020 16:30

Pa njega čovek ni štapom da ne dodirne!Šta one vide na njemu??!