Zadruga
Youtube/Printscreen

JA NISAM SVETICA, ALI SE NISAM J*BALA ZA PARE: Zorica progovorila o Milici i aferi "Švajcarska", nastala ŽESTOKA SVAĐA, Kemezova uzvratila! (VIDEO)

Zadruga

Youtube/Printscreen

Zadruga, Foto: Youtube/Printscreen

Milica Kemez želela je da čuje od Zorice Marković tokom "Igre istine" kakve informacije zna o njoj. Odmah se umešala i Iva Grgurić, a onda je nastao haos, s obzirom na to da je Bora Santana burno reagovao i branio svoju devojku.

- Smešna si Milice - rekla je Zorica.

- Čula sam i ja to Zorice, da ima neka osoba koja zna šta je ona radila u Švajcarskoj - rekla je Iva.

- Nemoj sada ja da kažem šta si radila u Osijeku, j*bem te u usta! Ko ti je j*bao mamicu u p*čkicu? Hoćeš da kažem ko ti je k*rao mamicu? Meni su dve osobe lično rekle za tebe. Nemoj da iznesem celu listu! Ja znam istinu! - skočio je Bora.

- Stidi se i srami se! - rekla je Iva, Bori.

Zadruga

Youtube/Printscreen

Zadruga, Foto: Youtube/Printscreen

- Nemoj da se pališ na ovakve provokacije. Nema potrebe mene bilo ko da crni. Ti o meni Boro sve znaš - poručila je Milica Kemez svom dragom.

- Ti Zorice si rekla da se ona po Švajcarskoj k*rala! - nastavio je Bora.

- Ti možeš da braniš svoju ženku koliko hoćeš, a znaš kad si trebao da reaguješ? Kad je ona rekla da niko neće da bude s tobom. Nemoj ti da braniš Milicu Kemez od mene. Ja sam rekla šta sam rekla! Milice, ti znaš da smo imale dobar odnos. Jutros mi je Brendon preneo situaciju i rekao mi je da si se ti obratila Aleksandri, kada je išao spot za moju pesmu - pričala je Zorica.

- Išla je ta pesma koju ja treba da izvodim sa Zolom, ona je imitirala te pokrete i rekla mi je da skinem kosu i smejala se - rekla je Aleksandra.

Zadruga

Youtube/Printscreen

Zadruga, Foto: Youtube/Printscreen

- Rekla je: "Kada budeš nastupala treba da ovako držiš ruku i glavu u jednu stranu", taj rad - dodao je Brendon.

- Ne. Ja sam rekla: "Ovde nama puno šta da radiš, samo skini pokrete rukom". Ja nisam shvatila da ćeš ti to tako tragično da shvatiš - rekla je Milica.

- Mene je samo povredilo zašto komentarišeš pokrete. Ja trajem još uvek, svidelo se to vama ili ne. Ja želim svakom da traje 40 godina, kao ja, ali mene je to povredilo - rekla je Zorica.

- Za novine znam, ali informacije spolja ne smem da prenosim. Za Švajcarsku znam, ali to nema veze sa rijalitijem. Devojko! Ja ne želim da pričam o tvom životu neke stvari koje se nisu desile ovde! Malo si pogrešila, nisi mnogo. A možda nikad neću da kažem zato što si mi bila draga, a sada te pitam za sp*rmu i trepavice - dodala je Zorica.

- Ne znam - rekla je Milica.

- Znaš Milice, znaš! Nemoj Boru i mene da svađaš. Ti si trebala da dođeš i pitaš mene, a ne da govoriš Bori - rekla je Zorica.

- Ja kada sam ovde došla, iznela sam svoj život. Ja nisam presveta, imala sam greške, imala sam mane, ali se nikada nisam j*bala za pare, nisam se prostituisala! Ja znam na šta se aludira kada se spomene Švajcarska. Ja sam svoj gazda i imam svoj salon - rekla je Milica.