Ana Korać
YouTube/Printscreen
Ana Korać

YouTube/Printscreen

Ana Korać, Foto: YouTube/Printscreen

Ana Korać nedavno se pohvalila da je dobila skupoceni automobil u vrednosti od 150.000 evra, a spekulisalo se da li je to bio poklon ili je starleta sama sebi kupila ovaj auto.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ? Ana Korać? (@ana_korac)

- Ana je iznajmila auto samo da bi napisala da ga je dobila na poklon. Htela je da nabije na nos kako ona može da ima sve šta i kad hoće. Fingirala je i cveće i balone, ma sve, laže da je auto njen. Zašto ne objavi sliku dečka, zato što on ne postoji. Dokazuje da ona može da ima sve što poželi, baš kao i Slobu - tvrdi izvor za "Svet".

Inače, Ana je poznata kao neko ko voli skupe stvari i ko mnogo novca troši na skupocene krpice, putovanja i automobile.

BONUS VIDEO:

Starleta svakodnevno svoje fanove obraduje svojim provokativnim fotografijama, a ne sumnja se da je Koraćeva posle raskida prodisala punim plućima, s obzirom na njene objave na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Putin R.S

05.03.2021 21:56

Digne noge u vis i plati, inace nema vaska para za takve stvari. Sve krpice koje nosi su iz Aliexpresa. Mislim da bi drzava i bezbedonosna agencija trebalo da je privede kao i njenu drugaricu Soraju da se provere telefoni jer je poznato da su umesane sa crnogorskim klanovima. Nigde ne rade, a zaradjuju i trose kao da su sultanove zene. Da se ispita poreklo njihovih imovina, da dokazu odakle zaradjuju, pa da se i otkriju politicari i glavonje sa kojima opste za novac.