GOCA OBELODANILA ISTINU! Anđelo Ranković VARAO Teodoru sa OVIM zadrugarkama?

Skandal!

Anđelo Ranković
Foto: Screenshoot

Od kada je ušao u Zadrugu tajne Anđela Rankovića svakodnevno izlaze na videlo pa se tako pokrenulo i pitanje da li je varao Teodoru Džehverović sa Sanjom Stanković i Natašom Radan.

Sanja Stanković
Foto: Printscreen / Youtube

- Znate kako, meni je sada žao zbog svega, jer sam ja zajedno sa njima krila tu vezu, znali su svi da se oni viđaju ali sam ja lagala vas novinare i sve vas da oni nisu zajedno, jer su tako oni želeli. Bitno je da se to prekinulo, ta njihova veza nije vodila nigde. Teodora ga je mnogo volela ali stvarno nije bilo više mesta za nju u toj vezi - rekla je Goca pa dodala:

BONUS VIDEO:

Nataša Radan
Foto: Instagram/printscreen

- Sada slušamo svašta eto i te prepiske sa Natašom i Sanjom, Teodora za to nije znala. Smeta joj što je uvlače u rijaliti, njoj to smeta, ona je iz istog pre tri godine izašla, ali šta da radimo. Naravno da ne prija sve to što čujemo, eto Tea je bila super sa Matorom, sada čuje da su se Anđela i Sanja išli u bioskop, a tada je on bio sa Teodorom - dodala je ona.

Povezane vesti

  • Korisnik: Sergej
    22/10/2020 - 21:34
    Sve ste utuceni sto je ta veza gotova, mamicu vam vasu. Pa sta se bavite bivsim vise, koga to interesuje. Prebiraj pasulj sa novim zetom i cuti.
  • Korisnik: Nada
    22/10/2020 - 18:58
    Jbg. ispade ovaj Andjelo svalercina ali ? Samo sa sponzorusama i silikonkama - hahaha
UČITAJ JOŠ KOMENTARA