OD NJENOG NEDELJNOG HONORARA BOLI GLAVA Besna Marija otkrila na šta je sve Miljana prokockala novac i kakve je luksuze plaćala iz svog džepa (VIDEO)

Marija u strahu da će Željko ostati bez ičega.

Miljana i Marija
Foto: printscreen

Marija Kulić je pre nešto više od dve nedelje napustila rijaliti jer je unuk Željko dobio ovčije boginje.  

- Malo sam se uželela dece, porodice i kuće. Malo Željko da se prošeta po prirodi i ode na neka mesta koja ne može u okvíru ríjalitija. Planíramo krajem nedelje da se vratimo - kaže Maríja.

- Od Miljane se više očekuje da je u programu. Činjenica je da i kada sam u rijalitiju, ja sam više sa Željkom. Imao je visoku temperaturu pet dana, tako da se mnogo bolje u svemu ja snalazim - dodala je. 

Marija kaže da je uslovila Miljanu da sinu kupi stan od novca koji zaradi.

- Maksimalan honorar koji neko može da dobije na nedeljnom nivou je 3.000, 3.500 evra. Miljana je jedna od tih i sigurno dobro zarađuje. Sad joj se pružila prilika da konačno sina stanbeno reši. Od ovog novca što zaradi napokon će Željku uzeti stan. To je pričala í prošlih sezona, a onda uzme novac i kocka se sa Zolom. Mesec dana je ona plaćala neki hotel sa Zolom. Plaćala je i stan ovde u Nišu. On je džabalebaroš, spava do šest sati po podne - smatra Marija, i ističe

- Miljani sam rekla da ne bude crna ovca i da se malo primiri. Kad se ljudi od dva metra sklanjaju od Kristijana, što se ona tu meša. Je li treba vilicu da joj polomi - rekla je Marija.

Dadilja porodice Kulić otkrila šokantne detalje, pogledajte OVDE

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

 • Korisnik: Tanja
  27/11/2020 - 23:00
  Državo, Da li su ovo vrednosti koje treba da imaju tvoja deca?Sramota.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi