Dragana Mitar
Alo!

- Kod Maje i Janjuša je problem to što im se priča i dela ne poklapaju. Dok su bili u tajnoj vezi, on mi se žalio da ga Maja proganja i uznemirava, ali mu to nije smetalo da redovno odlazi kod nje. Viđali su se u stanu koji je Maja iznajmila samo za te svrhe - počinje Dragana priču za „Alo!“ i dodaje da je veliki problem u njihovoj vezi bila obostrana ljubomora.

Maja Janjuš

Instagram/printscren

Maja Janjuš, Foto: Instagram/printscren

- Te noći kad su se potukli intervenisala je policija i napravila je zapisnik. Oni su imali običaj da budu u njenom stanu, da se potuku, pa dođe policija i onda sutradan ponovo budu zajedno. Rekla mi je tada da ju je udario i stiskao, a verovatno mu je ona zviznula šamarčinu, to tako ide kod njih. Nisu čisti ni on ni ona - priča Dragana i otkriva zbog čega je Janjuševa supruga morala da zove policiju.

Maja i Janjuš

TV Pink printscreen

Foto: TV Pink printscreen

- Maji je smetalo što je Janjuš tražio da budu u tajnoj vezi jer mu supruga ne bi dozvolila da viđa ćerku. Njegova žena Ena ju je prijavila za uznemiravanje jer ju je neko zvao sa skrivenog broja i groktao. Maja je išla u policiju i dala je izjavu tim povodom - rekla je Dragana i dodala da je Maja često finansirala Janjuša.

- Janjuš se kockao dok je bio van rijalitija i tražio je novac od Maje. Ona mu je davala, ali joj je on vratio poštom. Njihov odnos od početka do kraja nije bio dobar. Htela sam da joj pomognem i predložila sam joj da ode kod psihijatra jer to nije sramota. Ona je to, naravno, odbila. Njoj bi najbolje bilo da se ne pomiri s njim i da nađe nekog slobodnog. Videla je šta je uradila Janjuševoj ženi, to isto može njoj sutradan da se desi - završila je Dragana.

Podsetimo, kontroverzan par došao je u žižu javnosti nakon iznošenja prljavog veša njihove veze u pomenutom rijalitiju. Javnost ne prestaju da šokiranju svojim izjavama.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: