ZADRUGARKA NIJE ŠTEDELA REČI Bolna ispovest Tare Simov kida dušu: Mama je završila u zatvoru, tata me je sa 15 godina...

Otvorila je svoju dušu

Tara Simov
Tara Simov, Foto: Youtube/printscreen

Večeras su se u pušioni sastale Tara Simov, Ivana Šašić i Marija Kulić. Tom prilikom, Tara se otvorila i pričala o svom odrastanju, kao i u kakvim je odnosima sa roditeljima.

- Moj otac se samo jednom oglasio, ja sam dete kojoj je porodica raštrkana, bukvalno sam odrastala sama. Ja sam moje zamolila da ne daju izjave, i šta god da radim ne izjavljujete ništa - rekla je Tara.

- Matejini roditelji su svašta pričali za mene, on sada sa njima ne priča, a moji su me šokirali jer kad sam izašla oni su pored svih molbi svašta izjavljivali. Ja sa majkom nisam u dobrim odnosima, jer je svašta izjavljivala a ja sam je molila da to ne radi. Ona misli da mi je sada potrebna kad imam dvadeset godina. Ja sam vaspitana od tate da budem časna i poštena, a mama je platila za svoje greške, išla je u zatvor. Tata je mene uzeo kada sam imala petnaest godina i to jedva.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 🌸𝑻𝒂𝒓𝒂 𝑺𝒊𝒎𝒐𝒗🌸 (@__tarasimov_) on

- Moj otac je radio loše stvari i zato nisam u kući sa njim, ne želim tako da živim. Džabe mi privatne škole i obezbeđenje, ja to ne želim jer nije lepo da dok piškim neko mi stoji iznad glave. Moja majka se napatila da meni bude lepo u životu, ali bolje da nisam imala da jedem nego da te stvari gledam - dodala je Tara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi