Kenan Tahirović
Alo!
Kenan Tahirović

Alo!

Kenan Tahirović, Foto: Alo!

O potencijalnoj snajki progovorio je Kenanov brat, Edin, koji takođe slama ženska srca svojim glasom:

Što se tiče Rialde, ja nju lično poznajem jer imamo mnogo zajedničkih prijatelja, i više puta sam bio na njenim nastupima u Sarajevu. Imam najlepše mišljenje o njoj, ali da li njih dvoje sada vidim u nekoj ljubavnoj vezi, to ne mogu reći. Mislim da je teško nama napolju da shvatimo taj neki pritisak i usamljenost u Beloj kući i držim se one "neka ljubi ko god koga hoće" i ako je to ono što oni žele, od mene imaju punu podršku", kaže Edin.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Josip Broz (@broz_josip) on Jul 4, 2020 at 8:40am PDT

"Mogu reći da sam kao stariji brat i više nego ponosan na njegovo ponašanje i siguran sam da bi i naša zvezda vodilja, odnosno naša majka, bila preponosna na njega", rekao je on.

edin kenanov brat

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Dodao je da je Kenan malo neaktivan kada su u pitanju događaji i situacije na imanju, ali je siguran da se Tahairović neće svađati sa svojim cimerima.

Kenan Tahirović

Instagram/printscreen

Kenan Tahirović, Foto: Instagram/printscreen

"Posmatrajući ovako sa strane, mnogi smatraju da bi on trebalo da se "aktivira", ali on nikada nije bio osoba koja ima tu potrebu da se ubacuje u prvi plan, a pogotovo ne sa nekim konstantnim prepiranjem ili još gore vređanjem drugih ljudi. Mislim da je mnogo bitnije biti dobar čovek i to i ostati u svakoj situaciji u kojoj se nađemo u životu. Jako sam srećan što on baš to uspeva pokazati svim gledaocima i nama bližnjima", naveo je on.

Pročitajte još: