Maja, Čorba
PrntScrn
Maja, Čorba

PrntScrn

Maja, Čorba, Foto: PrntScrn

Nakon gostovanja u radio "Amneziji", Maja Marinković i Milan Janković Čorba otišli su do paba da rasprave svoj odnos.

- Milane, ti si bezobrazan, hajde da pričaš sa mnom. Odvratan si. Ja ti nisam ove, da tako pričaš. Đedović kaže da si rekao da sam ja bolesna - rekla je Maja.

- Oni pričaju za klip koji nisam znao da postoji. Ako to postoji... Klip kako jedeš g*vna - govorio je Čorba.
- Hoćeš da prekinemo? - pitala je Maja.
- Može, nije problem, ali da raščistimo neke stvari. Osećam da ne možemo tek tako - nastavio je reper.

- Šta smo ti i ja? Šta hoćeš od mene? Šta znači da ne možeš tek tako? - pitala je Maja.
- Evo, prekinućemo, ali ne želim da se mrzimo. Hoću da možemo i da se čujemo kad izađemo, kad se sretnemo - govorio je Čorba.

Maja, Čorba

PrntScrn

Maja, Čorba, Foto: PrntScrn

- Kakav idiot. Odvratan si - poručila je Marinkovićeva.

- Što? Pričam sa tobom otvoreno, ne ponižavam te. Da te ponižavam, otišao bih. Kažem ti kako se osećam. J*bi ga, ne osećam potrebu da se svađam sa drugima zbog tebe, da stajem u tvoju zaštitu. Jedino što osećam je da ne želim da se osećaš loše i da ne želim da ostanemo u lošim odnosima. Kako se ti osećaš? Šta misliš? Nisi mi nijednom rekla, e zbog toga ćemo da prekinemo. Ja sam tebi rekao, ja sam čist prema tebi, meni je bitno da ostanemo u dobrim odnosima - rekao je reper.

- A šta treba da ti kažem? Pričaš da imamo s*ks kao životinje, nisam ja tvoja lutka za s*ks - zamerila je Maja.
- Tebi je samo s*ks u glavi. Nisu ti bitna osećanja. Što se hvataš za s*ks? Ja pričam o osećanjima i zašto mi je teško, a ti se hvataš za s*ks. Ne želim ovako da se osećam više. Zajedno smo, to je činjenica i to je realno. Samo da izdržimo, moramo da budemo zajedno, samo da budemo dobri. A ti mi ništa ne pričaš. Nisam ja za ovaj svet, ne znam ja ovo da živim. Za koju ljubav da se borim, kad nisam za svoju koja je rodila moja dete... Zabolje me k*rac... Ne želim da me mrziš, ništa loše nismo uradili... Ali smo doprineli ovome. Prestao sam da razmišljam o pravim vrednostima. Pojeli smo Deda Mraza kad smo krenuli u odnose i sada smo pojeli Deda Mraza kad smo izašli iz odnosa - rekao je Čorba.

Maja, Čorba

PrntScrn

Maja, Čorba, Foto: PrntScrn

- Mislim da nisi ispao fer prema meni u nekim situacijama. Nije trebalo da radiš neke stvari ako si tako... Ne treba ništa da radiš na silu... - govorila je Marinkovićeva.

- Reci nešto što bi moglo da pomogne - govorio je reper.

- Utiče tuđe mišljenje na tebe - govorila je Maja.
- Ja da osećam da je lepo, bilo bi drugačije. Meni nije lepo. Nisi ti ništa uradila. Znam da si dobra, niko ne može da mi kaže da si loša. Niko nikad. A sve što se drugo dešava... Mi smo u svetu demona. Šta si htela da mi kažeš? - nastavio je Čorba.
- Ne mogu ovako. J*bi ga... Ali poštujem što si mi tako rekao - rekla je Marinkovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: