GADIŠ MI SE SVAKI DAN SVE VIŠE! Čorba oduvao Maju, Marinkovićeva van sebe, ovo je udarac koji neće moći da podnese (VIDEO)

"Vidi kakve su devojke, pokazale su da jedan svinjokoljac može da ih ima. Za koga da se borim? Za neku lažnu ljubav"?

Maja, Čorba
Maja, Čorba, Foto: PrntScrn

Maja Marinković očigledno ne može da izdrži pritisak koji je sama svojim delima napravila, pa se sada posle janjuša okomila i na Milana jankovića Čorbu:

- Vidi kakve su devojke, pokazale su da jedan svinjokoljac može da ih ima. Za koga da se borim? Za neku lažnu ljubav? Možemo da se ka*amo kad hoćeš! A nisi najbolja riba, možda si sedma - rekao je Čorba, a Maja je odmah skočila:

- Kukavica si! Ti si sebe spasio, a ispao si izdajica i kukavica - bunila se Maja.

Maja Marinković
Maja Marinković, Foto: YouTube/Printscreen

- Svi su mi govorili da se spašavam, uopšte neću da se raspravljam sa tobom. Jedino što sam loše uradio, jeste što sam ušao nepromišljeno u odnos sa tobom. Neka budem kukavica, ali se kajem zbog svega. Hajde prebaci se sada tamo, na njega (Janjuša), rastereti me - nastavljao je Čorba.

- Uradio si neke stvari, a sada se pereš od svega! Sad si pokazao svoje pravo lice - vikala je Maja.

Čorba
Čorba, Foto: YouTube/Printscreen

- Zgadila si mi se posle one izjave za Mensura, ti si ista sa svima. Nerviraš me, hajde da stavimo tačku na komunikaciju, svaki dan mi se sve više gadiš - govorio joj je Čorba.

BONUS VIDEO:

Stefan Karić naterao Maju, da prisna sve o odnosu sa Mensurom, više o tome čitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  27/01/2021 - 10:26
  Pukla je kao zvecka i sada samo moze cekati izbacivanje ! Rekoh ja da je Corbi bio potreban topao krevet u ovim zimskim danima i kada se ispraznio sutnu je !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi