Miljana i Danijel
printscreen
Miljana i Danijel

printscreen

Miljana i Danijel, Foto: printscreen

Ovu šokantnu tvrdnju iznela je za crnim stolom Aleksandra Nikolić, a istu je potvrdila i Milica Kemez.

- Nikola Đorđević nam je, pre nego što je napustio „Zadrugu“, ispričao kako ima druga koji se bavi prostitucijom i koji za novac spava i sa ženama i sa muškarcima. Rekao nam je da je sa tim drugom išao u srednju školu, te da zna kako je ovaj bio sa ministarkama i političarima - ispričala je Aleksandra, te dodala:

Nikola i Danijel

Printscreen/Youtube

Nikola i Danijel, Foto: Printscreen/Youtube

- Nikola je još rekao da bi trebalo da taj njegov drug i sam uđe u „Zadrugu“, a kada je ušao Danijel, pitala sam ga da li je o njemu govorio, a on se nasmejao i namignuo mi. Klimnuo je glavom i potvrdio da jeste - rekla je Aleksandra, na šta se nadovezala i Milica Kemez, koja je potvrdila ovu priču.

- Istina je sve što je Aleksandra ispričala. Nikola nam jeste sve to rekao o svom drugu koji je napolju orgijao sa političarima i političarkama za novac. Takođe, po Danijelovom ulasku nam jeste potvrdio da je to on - istakla je Milica Kemez.

Za to vreme, optuženi zadrugar je menjao boje u licu i pokušavao da se našali na svoj račun, ali uzalud. Niko mu nije poverovao. Naprotiv.

- To je glupost, ta priča je smešna. Pa mene Nikola nije video pet godina, kako on može da zna s kim ja spavam i da li za se*s uzimam novac. Budalaština. Jel mene neko video tokom se*sa sa političarima i ministarkama? - govorio je Danijel neubedljivo, dok je Miljana bila van sebe.

Vladimir Tomović i Danijel Višić

Printscreen

Vladimir Tomović i Danijel Višić, Foto: Printscreen

Odmah po okončanju sastanka za crnim stolom, Kulićeva je izletela napolje i počela da plače. Govorila je da se guši i da ne može da diše, a među prvima su joj pritekli u pomoć upravo oni koji su je i doveli u to stanje, Lazar Čolić Zola i Danijel Višić.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Komentari (1)

Nada

28.02.2021 10:16

Sta ce na ovo reci Danijelova mama ? Sto se tice politike ne mesajte sa Rijalitijem. Po ovome ispada da su Brendon (jedini koji ne krije ), Djedovic, Neca, Tomovic, Misel, Kenan svi homoseksualci ili ?