David Dragojević
instagramprintscreen
David Dragojević

instagramprintscreen

David Dragojević, Foto: instagramprintscreen

Bivši učesnik rijalitija David Dragojević, koji je nedavno raskinuo sa starletom Anom Koraćom, a od tada redovan je na Instagramu gde često pokazuje koliko se posvetio sebi.

Naime, on neretko deli fotografije iz teretane, te pokazuje da radi na svom izgledu, a sada je novom fotografijom ostavio bez daha mnoge devojke.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by David Dragojevic Official (@david__dragojevic)

On je pozirao samo u donjem vešu, a uz provokativnu fotografiju napisao je sledeće:

- Ovde imam 82kg isečen to je bila moja super forma koju sam kasnije brzo zapostavio zbog privatnih razloga. Zato danas idem prema 100kg i onda idemo da se isecem mnogo bolje, tj da dostignem formu kakvu nikad nisam imao! Uvek u životu treba teziti ka većem cilju, i videti koliko daleko možete da odete, testirajte sebe i videćete koliko možete da odete a da niste ni svesni toga! Radite na sebi - poručio je David.

Iako je hteo da se pohvali trbušnjacima, mnogi su primetili i da je Davidov stan dosta neuredan, s obzirom da se na slici jasno vide fleke po zidu koje su prekrečene drugom bojom.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (3)

Nada

16.03.2021 19:11

Kao prvo on nema svoj stan vec je iznajmljen a kao drug pa decko je gej i zato pokazuje svoju figuru - da je toliko dobar nebi ga Ana sutnula .Mozda lepo gradjen ali suplje glave !

ja

16.03.2021 20:30

Ju gdje vi zivite kakvo to ogledalo u kupatilu iz cetrdesetih jos.

djura

16.03.2021 21:49

Džaba široka ramena, kad su mu*a malenaa...