OBESIĆU SE ZBOG TEBE Dok mu je sedela u krilu on je vređao najstrašnije, podbradak ti je kod uveta kretenko, Janjuš nije birao reči, Maja van sebe(FOTO/VIDEO)

Marinkovićeva ne prestaje da plače i jeca i moli za ljubav...

Maja Janjuš
Maja Janjuš, Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

Maja Marinković na sve načine pokušava da vrati Marka Janjuševića Janjuša u svoj život, a i večeras je briznula u plač.

- Ne mogu više da izdržim ovde! - govorila je Maja kroz suze.

- Prestani, nemoj da mi plačeš, ni ja ne mogu da izdržim, e, tebi je muka od svega. Šta si uradila za dve nedelje da ti bude muka od svega? Pa kad ne pravim sr**a kao debil, ne radi se o njemu (Vladimiru Tomoviću) samo! - odbrusio je Janjuš.

Maja, Janjuš
Maja, Janjuš, Foto: PrntScrn-Youtube

- Jedno pitanje ti je dovoljno da te poremeti, da li shvataš da to namerno radi? - upitala je Maja.

- Kakvo pitanje, nemoj ti meni da porediš tu. Ako ne razumeš, legneš tu i spavaš! Nemoj da mi plačeš, ućuti, ne mogu da te slušam više! Pogledaj na šta ličiš druže, nemaš dvadeset kila čoveče! Šta si ti umislila druže, ko si ti? Šta ti umišljaš da budeš u životu? Glumiš neku barbiku, šta ti misliš, da se slikaš po Instagramu, da imaš 25 hiljada lajkova, je l' ti je to cilj u životu, da glumiš starletu i da se guziš po šipkama, što radiš to? To je ponižavanje! Nije ponižavanje kada voliš nekoga, pa se boriš za njega. To nije, a ovo što ti radiš je ponižavanje, kretenko! Jesi li svesna, plačeš tu, kapiraš? Pogledaj ti podbratka, ovde ti je došao, kod uveta! - upitao je Janjuš besno.

Maja i Janjuš
Maja i Janjuš, Foto: TV Pink printscreen

- Ja nisam dobro, je l' znaš to? Ne mogu da izdržim ovo psihički! - govorila je Maja.

- Ja ću se obesiti zbog tebe, ne znam šta da radiš sa tobom, Boga mi, evo! Idi lezi i spavaj! Idi! Šta ti ne možeš da izdržiš? Ja ću otići odavde, ja ne mogu ovo da izdržim, evo, majke mi mile! Ti ćeš mene da proganjaš ceo život, razumeš li ti to? Ja ne smem da izađem napolje, ovde mi je bolje nego napolju, ozbiljno ti kažem. Kada izađem odavde, kada se ovo završi, zamolio bih da mi kupe kartu za neku zemlju, da direktno odem! - rekao je Marko.

- Pa, ja ću te naći! Ovo je tvoja sudbina - ja! - poručila je Maja kroz osmeh.

BONUS VIDEO:

Tomović izneo sav prljav veš o Maji, sve detalje saznajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  27/11/2020 - 11:04
  Cuj ove reci : "da mu kupe kartu za neku zemlju da ode " - ko da mu kupi ? Smradovi jedni ja jos nevidoh da se neko od vas dvoje okupao ! Igra vam je prljava - provaljeni ste !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi