Dragana Mitar
Alo!
Dragana Mitar

Alo!

Dragana Mitar, Foto: Alo!

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Dragana Mitar žestokoje isprozivala Marka Janjuševića Janjuša, pa je stala u odbranu svoje prijateljice Maje Marinković, tvrdeći da je on kriv zbog toga što zadrugarku cela nacija proziva jer je ušla u vezu sa oženjenim čovekom, a bivši košarkaš je na svoju ruku prevario suprugu.

Maja i Janjuš

Printscreen/Youtube

Maja i Janjuš, Foto: Printscreen/Youtube

Ona je nikad iskrenije govorila o trenutnom odnosu dvoje zadrugara, pa je ispričala da bi volela da s Janjušem porazgovara o svemu kada bude izašao s imanja.

- Maju mnogo volim, svi znaju koliko smo nas dve bliske, ali ona je, jednostavno, slaba na Janjuša. Milion puta sam joj rekla da ne treba da ima ništa s njim i da bi bilo najbolje da u rijalitiju nađe nekog normalnog dečka, ali nikako da me posluša. Cela nacija je mrzi i naziva ljubavnicom. Govori se svašta za nju. Ne sećam se kada sam pročitala neki lep ili pohvalan tekst o njoj otkako se smuvala s njim. Ne znam šta treba da se desi da ona izađe iz tog toksičnog odnosa, ali ovako ne ide više. Strašno mi je što je na sebe stavila neku ružnu etiketu samo zbog te veze. On bi svaku u rijalitiju opalio, muškarac je i kad je ženu prevario s jednom, ko kaže da neće i sa ostalih 100?!

Šta treba da se desi da bi se Maja sklonila od njega?

- Ništa! Ona je čas zaljubljena u njega do neba, a čas ne može da ga gleda. Ne znam šta da mislim, ali verujem da ću da nastavim da joj pričam da ga se kloni. Drugarica mi je i ne vidim šta je sporno da kažem šta je najbolje za nju.

Maja i Čorba

Printscreen

Maja i Čorba, Foto: Printscreen

A kako komentarišeš njenu vezu sa Čorbom?

- Nije trebalo da se smuva s njim, ne podržavam tu vezu takođe, ali mi je drago bilo kada sam videla jer sam pomislila da će bar nakratko da se skloni od Janjuša. Na kraju sam bila u pravu. Vratila mu se ponovo, a sad ne znam ni u kakvom su odnosu.

Tara i Ša

youtubeprintscreen

Tara i Ša, Foto: youtubeprintscreen

Dragana: Ša i Tara raskidaju posle rijalitija!

Bivša zadrugarka kaže da će Tara Simov i Nenad Aleksić Ša da raskinu čim budu izašli iz rijalitija jer su uplovili u vezu brzo i nisu razmišljali o posledicama.

- Rijaliti je zatvoren prostor. Svašta se dešava u tih nekoliko kvadrata i normalno je da su reakcije nekad ishitrene i nepromišljene. Iskreno, bila sam u čudu kada se Ša smuvao s Tarom. Nisam to očekivala jer ga poznajem odavno i nikad ne bih rekla da bi prevario ženu Ivanu, a pogotovo ne na takav način. Oni će sigurno da raskinu kad izadu. Shvatiće šta su uradili, savest je čudo. Mislim da je on mnogo zreliji od nje, a ona mi, iskreno, ne deluje kao osoba koju sada zanima da se veže za nekoga i osnuje porodicu. Mada, videćemo, sve je moguće - rekla je Dragana.

Komentari (1)

Saša

13.04.2021 16:42

Naravno, ljubavnica uvek staje u odbranu ljubavnice.