Dušica Jakovljević
ATA

Naime, Jakovljevićevu smo sačekali ispred privatne klinike u kojoj je izvršila intervenciju, a ona nam je priznala da oseća bol u grudnom košu, ali da je srećna.

- Boli, nije da ne boli. Evo, nosim samo telefon u rukama, ne smem da dižem torbu. Bitno da je sve prošlo u najboljem redu i da ću naredna dva meseca, koliko će trajati oporavak, slediti sve savete lekara. Skrenuli su mi pažnju da ne smem da dižem ništa teško niti pravim nagle pokrete, što ću paziti, a sada osećam bol i dok se smejem - kaže poznata voditeljka i otkriva kolike implantate je ugradila.

- Odabrala sam implantate veličine 450 kubika. Nisam ih još uvek videla, valjda su super, imam steznik preko njih! Dobila sam dve nove cimerke, koje uopšte nisu male, pa dobro mi došle! Jedva čekam vikend da se pojavim u "Zadruzi" i pokažem ih svima - kroz smeh priča Jakovljevićeva i dodaje:

Dušica Jakovljević

ATA

Foto: ATA

- Šalu na stranu, zaista sam presrećna. Oduvek sam htela da imam veće grudi i smatram da svaka žena treba da uradi ono što želi. Napunila sam 40 godina, dovoljno sam svesna svega. Bitno mi je da, iako su me mnoge žene sa prethodnim iskustvom plašile i govorile da će biti strašno i bolno, uopšte nisam imala frku - kaže popularna plavuša i osvrće se na celokupno iskustvo.

- Osetila sam jak adrenalin nakon čega su mi dali anesteziju. Zaspala sam, a kada sam se probudila, kažu da sam udarala nogama, iako se ja toga ne sećam. Sve je trajalo čitav jedan dan, a ja sam jedva dočekala da izađem - rekla je Dušica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (4)

Nada

25.11.2020 09:06

Cime se pametan stidi budala se ponosi !

Pera Detlic

25.11.2020 09:32

A sta ce joj silikoni?

Coka

25.11.2020 15:33

@Pera Detlic - Da joj se slažu sa frizurom.

bojke

25.11.2020 18:05

kapacitet silikonje obrnuto propocionalan kolicini ...cega ono bese...ma.ono sto ispod kose treba da stoji