Gagi Đogani
Printscreen/YouTube
Gagi Đogani

Printscreen/YouTube

 Foto: Printscreen/YouTube

Gagi Đogani (49) navodno će završiti na robiji ako ne otkrije policiji ko mu je prodao dva paketića kokaina, s kojima je uhapšen preksinoć u Zemunu kod Pupinovog mosta.

Poznati denser i bivši učesnik rijalitija "Zadruga" pravdao se nakon hapšenja da je droga samo za ličnu upotrebu i da nije hteo da je preproda. On je odmah nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode, a kesice sa sumnjivim prahom poslate su na veštačenje kako bi se nedvosmisleno utvrdilo da je reč o kokainu.

- Protiv Đogaja je podneta krivična prijava za neovlašćeno držanje opojnih droga, na osnovu člana 246a, za šta mu preti novčana kazna, ili do tri godine zatvora. Na osnovu tog člana zakona, Đogaj može izbeći zatvorsku kaznu ako otkrije policiji od koga je kupio drogu. Sad se čeka da se završi veštačenje droge, a nakon toga Treće osnovno tužilaštvo pozvaće densera na saslušanje, pa ćemo videti šta je odlučio i da li će otkriti svog dilera - rekao je izvor za pomenuti list.

Gagi Đogani je, inače, bio psihički slomljen kad su ga policajci iz Zemuna doveli u stanicu.

- Pravdao se da je u teškom psihičkom stanju nakon izlaska iz "Zadruge" i da nije mogao da izdrži bez kokaina. Rekao je i da mu je žao, jer se jedva izlečio od droge, a sad je opet poklekao - ispričao je naš izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Nada

18.09.2020 12:22

Boji se taj da izdruka narko dilere i radije ce u zatvor ! Hajde braco i Luna spasavajte oca koga ste toliko branili !

Jeca

18.09.2020 16:10

Ne može u zatvor jer treba ćerku da prati do oltara!!!

Munem ti blavora

20.09.2020 00:20

Kako da odruka,kad je policija pratila dilera mesecima,pa uhapsila pride ptaršija?!

VIDEX

20.09.2020 09:31

Zao mi je Gagija tj GAZMENA...nekako mi sav naivan i zaostao..

VIDEX

20.09.2020 09:31

GAZMENE osramotio si brata HAMITA