KRISTIJANA IZVODE IZ ZADRUGE! Golubović ide na saslušanje zbog pretnji SMRĆU Staniji Dobrojević

Upućen mu je poziv za saslušanje

Kristijan Golubović
Kristijan Golubović, Foto: printscreen/Zadruga

Osnovno tužilaštvo u Rumi, kojem zbog mesne nadležnosti, a u vezi sa krivičnim delima počinjenim na teritoriji Šimanovaca, pripada slučaj Kristijana Golubovića koji je nedavno javno u programu pretio smrću Staniji Dobrojević, potvrdilo je da je osuđivani kriminalac pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog.

Stanija i Kristijan
Stanija i Kristijan, Foto: Printscreen/YouTube

- Pred OJT u Rumi pokrenuto je krivično gonjenje protiv Aleksandra Golubovića zvanog 'Kristijan', zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 1 KZ, povodom dogašaja od dana 16.09.2020. godine, kada je imenovani uputio pretnje smrću oštećenoj Staniji Dobrojević. OJT u Rumi odmah po saznanju za opisani događaj dana 17.09.2020. godine, osnovalo je predmet posl.br KTP 547/20. U daljem toku postupka osumnjičenom Aleksandru Goluboviću upućen je poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog za dan 21.10.2020. godine - stoji u saopštenju Tužilaštva.

Stanija Dobrojević
Stanija Dobrojević, Foto: Foto:Instagram printscreen

Osnovno tužilaštvo u Rumi je takođe istaklo da će razmotriti nedavne događaje u rijalitiju Zadruga, koji su se dogodili 2. i 16. oktobra ove godine, a u kojima je pomenuti Kristijan Golubović javno pretio “sačekušom” učesniku Filpu Caru i fizički nasrnuo na učesnicu Mariju Kulić, kako bi utvrdilo da li se u radnjama pomenutog Kristijana stiču obeležja nekog od krivičnih dela.

Povezane vesti

 • Korisnik: Nada
  21/10/2020 - 13:14
  Ovome ce starleta doci glave - hahaha. Zbog lovackih prica mogao bi jos jedno desetak godina iza resetaka !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi