Ljiljana Stevanović Lili
Printscreen
Ljiljana Stevanović Lili

Printscreen

Ljiljana Stevanović Lili, Foto: Printscreen

Ljiljana Stevanović Lili i Sanja Stanković borile su se da ostanu u Šimanovcima, ali se na kraju ispostavilo da bivša inspektorka nije imala nikakve šanse. Iako je Lili pobedila u igri i duplirali su joj se glasovi, dobila je samo devet odsto glasova, dok je Sanja imala čak 91 odsto.

Bilo mi je božanstveno, ali sam počela biti negativna. U Zadruzi mi je najviše falila ta neka higijena. Nadam se da sam malo smršala bar. Iskreno, u spotu sam bila grozna, nisam mogla sebe da gledam. U Zadruzi fali da imaš neku ljubav, Milica Kemez se jako vezala za mene, na primer. Rekla sam joj da prihvati istinu u vezi svoje sestre, bolje sada. Što se odnosa u kući tiče... Car mi je postao drag, on je pažljiv muškarac, Đole je takav, kao i Anđelo. Sanja je jedva čekala da izađem, da bi dovela Anđela u izolaciju, jer je jako zaljubljena - komentarisala je Lili.

- Bilo mi je božanstveno, ali sam počela biti negativna. U Zadruzi mi je najviše falila ta neka higijena. Nadam se da sam malo smršala bar. Iskreno, u spotu sam bila grozna, nisam mogla sebe da gledam. U Zadruzi fali da imaš neku ljubav, Milica Kemez se jako vezala za mene, na primer. Rekla sam joj da prihvati istinu u vezi svoje sestre, bolje sada. Što se odnosa u kući tiče... Car mi je postao drag, on je pažljiv muškarac, Đole je takav, kao i Anđelo. Sanja je jedva čekala da izađem, da bi dovela Anđela u izolaciju, jer je jako zaljubljena - komentarisala je Lili.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

ŠOKANTNO PRIZNANJE! Evra Ras bljuvala krv, a sada otkrila i zašto su Francuzi ponosoni na nju (FOTO/VIDEO)

KROZ SUZE I JECAJ Milica Dabović priznala da je pomišljala da se ubije i otkrila da su joj bivši momci napravili pakao od života, pa najavila ovo (FOTO/VIDEO)

SVE JE KAO PRE Maja i Janjuš se ponovo vole najviše, tu su i dokazi (FOTO/VIDEO)

SVETI JOJ SE PREKO DECE Bukti novi rat na estradi, Zlata Petrović se s razlogom obratila ovoj koleginici (FOTO/VIDEO)

NAŠA ČUVENA PEVAČICA POLJUBILA JE TITA Nakon jednog lapsusa pred njim i Jovankom ukopala se i nestala sa scene! (FOTO/VIDEO)

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Svekrva optužila Nadeždu da je alkoholičarka, ona joj poručila samo jedno!

BIVŠA SRPSKA SNAJKA ODUŠEVILA Adriana Lima još jednom pokazala zašto je jedna od najpoželjnijih žena (VIDEO)

Komentari (1)

ceca

14.12.2020 14:44

Mozda je bila bolja od ostali, to ona moze da misli, ali narod je prepoznao dvolicna osobu i zato je sada tu gde je i neka gleda svoje snimke one sto smo i mi videli...