Tara i Ša
Printscreen/Youtube

Mnogo se spekulisalo i njihovom odnosu i o tome koliko su emocije koje ima Tara prema reperu iskrene i da li isto i Aleksić oseća prema njoj. Ona je u više navrata njemu priznala sve i rekla kako stoje stvari ali je on izbegavao da joj odgovori na to jer je oženjen, barem po onome što smo mi mogli da vidimo.

Međutim po Beloj kući se odavno priča da je njoj reper priznao takođe da je navodno zaljubljen ali da ne želi da se to javno otkriva jer je još uvek u braku i ispašće skandal ako se sve sazna.

Naime, snimak koji kruži društvenim mrežama dokazuje suprotno. Na njemu se vidi kako oni non stop šapuću, a na početku snimka on govori Tari kako treba da idu polako i da su se tako dogovorili.

Simova se i na sinoćnoj žurki poverila Đedoviću i otkrila da joj je oženjeni zadrugar navodno priznao da je voli i da treba da se pravi da je sve izmislila kako bi se oprao od svega.

- Tražio je od mene da lažem i da demantujem sve i da se pravim kako sam sve izmislila, a rekao mi je i da me voli i da sam njegovo srce ali da sam mu napravila pakao od života. Rekao mi je da ne treba to ovako da se radi i ako se sve svodilo na to da mi budemo zajedno nema nikakvih problema - ovo su reči koje je Tara sinoć izgovorila na žurki Đedoviću dok je Ša bio u toaletu, a pre svega toga zadrugarka je zavodljivo igrala ispred njega, a on nije mogao da skine pogled sa njenih oblina.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

17.02.2021 09:28

Sha kao u pubertetu - cuj ti ovo "nije mogao skinuti pogled sa njenih oblina"! U sta se on zatreskao ? U slani stapic - hahaha. Ivana kraljice sutiraj bagru !

Miloš

17.02.2021 11:46

Šašavo. Ša je Šaban lažni.