Marko Janjušević Janjuš
Ata images
Marko Janjušević Janjuš

Ata images

Marko Janjušević Janjuš, Foto: Ata images
Maja Marinković

E stock

Maja Marinković, Foto: E stock

- Nakon završetka prošle sezone, Maja i Janjuš su nekoliko puta raskinuli i pomirili se. Njoj je Taki branio da se vidi i čuje sa Janjušem, a on je navodno pokušavao da vrati svoju ženu i sačuva brak - ispričao je dobro obavešteni izvor za "Alo!" i dodao:

Nataša Radan

Instagram

Nataša Radan, Foto: Instagram

- U tom trenutku oboje su bili slobodni i radili su ono što su hteli. Nataša je obećala Janjušu da neće Maji nikada priznati da je bila s njim, ali se ipak to na kraju desilo. I dok su bili van rijalitija, Maja je sumnjala da Janjuš ima nešto sa Natašom, ali nikada nije imala čvrste dokaze. Tek kada je ušla u "Zadrugu" i videla Natašu i Janjuša zajedno, shvatila je da je intuicija nije prevarila. Zbog toga se i ponaša agresivno prema njemu - kaže naš izvor na kraju.

Majin tata: Umoran sam od svega!

Radomir Taki Marinković

Pink

Foto: Pink

Majin otac Radomir Marinković Taki, koji je protivnik ove veze od njenog začetka, nije želeo da komentariše ovu situaciju. Nakon što je saslušao naše pitanje, samo je kratko poručio da je umoran od svega.

 Podsetimo, žestok sukob između Maje i Janjuša desio se pre dva dana kada je Marinkovićeva u naletu ljubomore nasrnula na svog bivšeg dečka. 

Najpre ga je napala verbalno, a onda i fizički kada su joj reči ponestale. Počela je da ga udara, grebe, a kada se on odmakao, nastavila je da ga prati i provocira, a u jednom trenutku je pokušala i da pobegne iz rijalitija.

- Klošaru jedan, kockaru, izdržavala sam te. Da ti nije mene, ne bi imao hleba da jedeš, ne bi imao gde da spavaš. Kockarske dugove sam ti plaćala, zelenaši su te jurili, klošarčino - vikala je Maja iz sve snage a onda počela da ga udara, grebe, gura...

- Leči se, bolesnice. Je*aću ti majku bolesnu - uneo joj se u facu bivši ljubavnik i lomio sve što mu se na putu našlo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

30.11.2020 09:44

Ispade ovaj dvometras veliki smeker pa samo hvata sponzoruse po Zadruzi jer ga napolju nijedna nece ! Faca bez kinte u dzepu nadje sebi zakrpu ( i kod Maje i kod Radanove je sve na izvolte ) !

Jul

30.11.2020 12:11

Dno dna, ološi