fran
Foto: PinkTv/Printscreen
fran

Foto: PinkTv/Printscreen

Foto: PinkTv/Printscreen

Sada se oglasio njegov brat, Viktor, pa je dao svoj komentar .

Fran i Sanja

Printscreen You Tube

Foto: Printscreen You Tube

"Očito je da mu Sanja ne paše, a Aleks da. Malo mi je žao, jer skače iz odnosa u odnos, jer pokušava dobiti neku potvrdu i stvoriti pozitivnu emociju, umesto da je sam napravi. Obe su mi dobre, Sanja je već izgrađena žena i čini mi se da ima dobru energiju, a Aleksandra je mlada, ali mi se čini da je dobra u duši, što ne znači da Sanja nije. Meni se ne sviđa nijedna, jer ja ne bih tražio neku ozbiljnu vezu, jer je to tamo jako teško naći, ali ne i nemoguće. Frana ću podržati u svakom njegovom odabiru, ali bih voleo da malo bude sam, jer smo svi svesni da on to može i sam i da se malo odvikne", rekao je Viktor.

On je prokomentarisao kako gleda na svađe i rasprave Frana i njegove bivše devojke Paule, te nije krio da nema lepo mišljenje.

Paula Hublin Fran Pujas

E-stock

, Foto: E-stock

"Ne mogu verovati da se neko tako izobliči zbog 5 minuta u kadru. Poštovanje prema njoj imam, jer je neke stvari napravila za Frana, ali nije ni pola koliko je pričala. Ona je jednostavno loša osoba, ali želim joj svu sreću u životu", priča Pujas.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

zoki

29.10.2020 10:57

Sklonite tu nulu sa ekrana i novina jer većeg gubitnika nisam video u životu . Taj nije u stanju da zaradi ni parče hleba , bre . Misli da ako se našara da je super zvezda . . Za takve imamo malo veće lopate .