Kristijan Arkan
EPA/Printscreen/YouTube/Alo.rs
Kristijan Arkan

EPA/Printscreen/YouTube/Alo.rs

Foto: EPA/Printscreen/YouTube/Alo.rs

- Matora, ne znam ko je kupovao original Versaći, kada ljudi nisu imali hleba da jedu, Jusa i ja smo bili kao što smo Čorba i ja sada. Kud i kamo niži u nekim stvarima - rekao je Kristijan.

- Teta Natko, najveći niste dobili samo zato što ne pušite i zato što ste racionalni. Ne šapućete sa Borom ispod jorgana, neki put kenjkavo, ja, kafana, noge, sportisti, znate da budete naporni ovi ljudim ovde. Kao i Šašićka, čim počne neka tema odmah je Bojan, njena deca, a mi smo u drugom fazonu. Dosta ste prošli sa vašom ćerkom i tek ćete, saosećam se sa vama - rekao je Kristijan.

Kristijan Golubović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

- Ovaj teški p*der, novinar, j*be vam majku ovde. Svaka čast, Arkan je bio moj krvni neprijatelj, pa smo postali najbolji preko mog školskog druga i pomirio nas je njegov prijatelj i taj čovek mi je učinio, poklonio mi je 50.000 maraka, koji sam dao Kneletovom ubici. Mnogo sam učinio za ovog čoveka, a trebali smo da se poubijamo. Ali takvi smo karakteri, ali to poštovanje koje imamo jedni prema drugima... - rekao je Kristijan i Marku Đedoviću dao srednji budžet i dodao:

- Ti razumeš, uvredilo me je kada si rekao ironično da ja imam životnu školu. Kad prođeš sve u životu, čak i ono više od akademskog građana, kompetentan si da kažeš. Mogli bismo još da se kidamo, ali mislim da si me skapirao - dodao je Golubović.

SAZNAJTE JOŠ: