Luna Đogani
instagramprintscreen

Luna Đogani i Marko Miljković već nekoliko dana borave u Dubajiu, a trudna Luna je danas proslavila 25. rođendan. Marko je za nju spremio iznenađenje, pa ju je odveo na vrh Burž Kalife kako bi uživali u ručku i pogledu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Naime, Đoganijeva se sve vreme oglašavala na svom Instagram profilu, gde nije krila sreću i oduševljenje. Ona je pokazala verenika Marka kako uživa u obroku, a onda nazdravila povodom svog rođendana.

Đoganijeva ne krije sreću što je rođendan proslavila baš na ovoj destinaciji, pa se emotivnim rečima obratila vereniku Marku Miljkoviću.

Luna Đogani

instagramprintscreen

Luna Đogani, Foto: instagramprintscreen

- Predivan 25. rođendan, moram da se zahvalim mom mužu Marku za sve što je organizovao, ceo put, ovo veče i svaki dan. Kada pomislim da ne možeš bolje, ti me iznenadiš. Meni svakodnevno dokazuješ koliko sam srećna, ne samo danas, i jedva čekam novi život sa tobom koji nam dolazi. Volim te - napisala je Luna.

BONUS VIDEO:

Naime, Luna i Marko uživaju u svojoj ljubavi, a on je odlučio svoju verenicu da iznenadi i da joj za rođendan pokloni put na egzotičnu destinaciju. Luna svakodnevno obaveštava pratioce na Instagramu o tome kako i koliko uživaju u Dubaiju.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Aca

08.03.2021 20:07

Nema sta da razmisljamo za budeceg ministra kulture.....