Luna i Marko
Printscreen/ Instagram
Luna i Marko

Printscreen/ Instagram

Luna i Marko, Foto: Printscreen/ Instagram

Marko Miljković obratio se javnosti i otkrio da ga Luna, njegova trudna verenica, krade.

- Pažnja, pažnja, imam ženu koja mi krade čarape. Za proteklih 6 meseci ukrala mi je između 50 i 60 pari čarapa, pa sam ostao na dvadesetak od ukupno 80 pari, ne znam šta da vam kažem! Luna, ne može više više ovako - napisao je Marko i uz to dodao emotikon srca i onaj koji se smeje.

Marko i Luna

printscreen/instagram

Marko i Luna, Foto: printscreen/instagram

- Pa stvarno nisi normalan - napisala je Luna na svom Instagram nalogu, gde je prenela ovu Markovu objavu, uz emotikon koji plače od smeha.

Podsetimo, Luna Đogani bi po rečima njenog oca Gagija, trebalo da se porodi polovinom juna, a njen verenik još uvek nije izgladio odnose sa njenom majkom, Anabelom Atijas. Anabela je u nedavnim izjavama otkrila da ne beži od pomirenja, ali da nikoga neće da juri, kao i da je Lunina beba dobar razlog da se svi zapitaju.

Pročitajte još

Komentari (4)

Mila

23.02.2021 08:10

Jel može jedan tekst o Luni i Marku bez pominjanja Anabele? Hvala....

Nena

23.02.2021 09:00

Njih dvoje su hit.... A što se tiče Anabele ne verujem da će Marko ikada popustiti i dobro je da ima ovakav stav jer da popusti ona bi ih svojim petljanjem uništila... A i njihova deca ne verujem da će joj biti bliska kada čuju kako ih je klela, a oni ništa od njih ne treba da kriju...

Mirjana Virijevic

23.02.2021 09:26

Ta baba treba da se sakrije u rupu...pokusala da strpa dete u ludnicu..pokrala joj novac...otela sve sto je imala...pa kada je shvatila da Luna hoce svoj zivot krenula najstrasnije na nju i Marka..gledalo milion ljudi i sad vi pisete o tom monstrumu...uzas

jana

23.02.2021 09:55

Evo pustila sam vodu.