Maja i Janjuš
Alo.rs
Maja i Janjuš

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Naime, nakon što je Maja otkrila da je tokom veze često trpela ljubomorne Janjuševe ispade, ali i fizičko maltretiranje, bivša zadrugarka iznela je nove šokantne detalje. Kako je za “Alo!” ispričala, osim što je trpela svakodnevno maltretiranje, Maja je svog bivšeg dečka izdržavala.

- Otkako smo izašli iz “Zadruge”, morala sam da krijem od svih da sam u vezi sa Janjušem jer je on tako hteo. Mene je ucenio da nikome ne pričam da smo zajedno jer je to želeo da sakrije od svoje porodice. Ali, nemam šta više da krijem. Bili smo zajedno non-stop, on je dobar deo vremena nakon izlaska živeo sa mnom – počinje priču za “Alo!” Maja i dodaje: 

Maja Janjuš

Instagram/printscren

Foto: Instagram/printscren

- Ćutala bih i dalje o svemu da nije počeo da me proziva po društvenim mrežama. Objavio je fotografiju sa ženom nakon raskida, pa je sa bivšom taštom počeo da me proziva. Ona je napisala da sam zlo i psihopata, da se plaši mene, a on joj se pridružio. To me je izvelo iz takta jer ja ispadam najgora, iako nisam jedina kriva za ovu situaciju. Piše kako je njegova bivša žena najbolja na svetu, a predamnom ju je nazivao debilom – priča Maja i otkriva da je svog bivšeg dečka izdržavala. 

Maja Marinković

Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

- Nikada nije imao novca, a ja sam mu davala uvek kada mi je tražio. Ne računam to što sam mu davala za taksi i svakodnevne stvari. Veće sume novca koje sam mu pozajmila mi je vratio. Morao je to da uradi – priča Maja i dodaje da je njena veza sa Janjušem bila veoma turbulentna.

- Tačno je da me je udarao, ali ni ja mu nisam ostala dužna. Ali, šta mogu ja od 50 kilograma da uradim čoveku koji je duplo teži i veći od mene – kaže Maja na kraju.

Pročitajte još:

Komentari (2)

mish

10.10.2020 21:08

Da li njoj uopste neko veruje!??

Jan

11.10.2020 01:05

@mish - Mish-u, ne verujes joj jer je zensko? Nije brala cvece ali se Janjus lepo pokazao, cvetic pravi... Blago tebi ako te nikad nije prevario muz, ljubavnik... Zena je zeni uvek najgora, najkrivlja. Digni Janjusa i njemu slicne opet u nebesa ali se prvo zapitaj pa lupaj ko otvoren prozor.