KAJE SE ZBOG SVEGA? Maja se nakon skandalozne prevare prvi put obratila roditeljima i sinu pa im priznala ovo! (VIDEO)

Morala je nakon sveta da se obrati porodici i sinu.

Maja Marković
Maja Marković, Foto: Printscreen/Youtube

Maja Marković je ove večeri rešila da se obrati sinu Andriji i porodici, a to je uradila na dobro poznatom mestu, kod Džastina Bibera.

- Nalazim se u takvoj situaciji da mi je muka od svega. Ja sam svesna svoje situacije i znam da je napolju haos što se mene tiče. Ne znam u kakvu situaciju sam vas stavila. Ja sam dobro, ali mi svi jako nedostajete. Andriju sanjam svaki dan i mislim na njega non - stop. Najteže mi je kada mi se jave neke slike u glavi, mnogo mi je teško. Andrijin zagrljaj mi fali najviše. Bar mi neku sliku njegovu pošaljite. Uradite sliku, šolju, bar da ga gledam. Nisam navikla na sve ovo, na ovaj prostor, situaciju. Znam da imam grešaka, da je vreme da ispravim neke stvari. Nisam ono što sam napolju, to svako za sebe sve kaže, ali ovde su takve situacije, prostor. Vlada negativna energija, i osećam se kako se osećam. Najbitnije je da vi ne brinete. Znam da znate da sam jaka. Pričaćemo o svemu kada izađem, a vaša podrška mi je najbutnija! - rekla je Maja.

Maja Marković i Alen Hadrović
Maja Marković i Alen Hadrović, Foto: Printscreen

Podsetimo, Maja je u rijalitiju uplovila u vezu sa Alenom Hadrovićem i tako prevarila svog verenika iz spoljnog sveta Jovicu Putnikovića, on se nakon toga oglasio i javno je ostavio uplovivši u vezu sa novom devojkom.

Maja se ovog susreta najviše plašila, više o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi